gratis eboeken

email
om lid te worden
inspirerende 
esoterische eboeken en kinderboeken, over godsbegrip, zelfvertrouwen, mystiek, 
metafysica, inspiratie, spiritualiteit, wonderen, zingeving, welvaart, gebeden, het onze vader, 
christus, affirmeren, inspiratie, welvaartsbewustzijn, positief denken, esoterie, & spirituele 
kinderverhaaltjes en sprookjes voor nieuwe tijds kinderen

email

stoppen met roken

Hier kunnen u en uw kinderen:
 • gratis spirituele electronische boeken (eboeken) krijgen van Ralph Waldo Trine, Margareth Lee, en Napoleon Hill; de gratis ebooks zijn op deze pagina;

 • Lid worden van de Ebookclub en de Nieuwsbrief ontvangen en toegang krijgen tot vele spirituele ebooks!

 • artikelen over meditatie, positief denken, voorspoed, de Realiteit, eenheid, vrede, Jezus' cursus in wonderen en affirmaties;
 • electronische en andere boeken kopen.

 • Pagina's met de transformerende kunst van Sulamith Wülfing, gravures van Gustav Doré, de bloemenkinderen van Cicely Mary Barker en Victoriaanse illustraties van elfen en feeën.

 • Voor kinderen zijn er kleurplaten, plaatjes van elfjes, verhalen, sprookjes en eboeken. Zoals de gelukkige prins van Oscar Wilde. Ook het verhaal van Wonder, de kat die geen muizen wilde vangen, met snoezige foto's en plaatjes van poezen.

 • Lezen over veranderingstechnieken zoals Energetische Verandering Transformator technieken, waarmee u overtuigingen kunt veranderen die u verhinderen om vervulling te ervaren.

 • Hier zijn ook vele verwijzingen (links) naar interessante Nederlandse websites en Engelstalige websites, vele daarvan met gratis spirituele boeken.
 • En u vindt er allerlei webpagina's die weinig met spirituele ebooks te maken hebben, maar wel heel veel met smulpapen, zoals: Een pagina met vegetarische recepten van de beste chefkoks. Ook recepten van unieke oosterse gerechten, zoals u die bij vegetarische Chinese restaurants kunt krijgen. Smullen!

 • Deze pagina: verband tussen voeding en gezondheid en gewicht.
 • Om de rest van de pagina te zien, kunt u naar beneden 'scrollen' met de muis.

  Dieet, voeding en gezondheid

  Vertaling van Margareth Lee

 • · Wat als... alles wat je weet over voeding, gezondheid, gewicht, lichaamsvorm, ziekte en ouderdom onjuist was?
 • · Wat als … we sinds de jaren 50 onjuiste informatie hebben gekregen?
  Wat als... je nu volmaakt gezond kon zijn, gegarandeerd, gemakkelijk en natuurlijk?

  We raakten verdwaald na 1950, nu worstelen we in de mist.

  Inzicht in de echte oorzaak van gewichts- en gezondheidsproblemen.

  Kunnen we er volkomen naast zitten met onze theorieën over voeding?
  Onze maatschappij is op zoek naar de oplossing voor onze gezondheids- en gewichtsproblemen.
  Je bent op zoek naar een manier om gezond te leven en het lichaam van je dromen te hebben, nietwaar?
  “Voordat je een schat zoekt in een woud, is het een goed idée om ervoor te zorgen dat je om te beginnen in het juiste woud bent. Anders heeft de zoektocht geen zin.”
  En weet je wat?
  We zijn in het verkeerde woud!
  Daarom werkt niets effectief, we worstelen en bestraffen onszelf met martelende diëten en we krijgen steeds meer gewichtsproblemen en steeds meer ziekte.
  Je kunt jezelf daarvan in twee minuten het bewijs leveren...
  Laat ons beginnen met de allereenvoudigste waarneming.

  Waar ben je nu, heb je een raam? Kun je een menigte mensen zien door dat raam? Stop dan nu en werp een blik op die menigte. Het is belangrijk om dit te doen. En als er geen menigte is waar je naar kunt kijken, herinner je de laatste keer dat je op straat liep tussen de mensen. Of als je je in een druk kantoor bevindt, kijk om je heen naar je collega's. Heb je een duidelijk beeld van de mensen die je hebt gezien? Merk op dat hun gewicht verschilt. Waarschijnlijk zijn sommige te zwaar, en sommige niet. Houd dit beeld voor ogen. Goed.
  Kijk nu naar deze beelden van wilde dieren, vogels en vissen:  Wat valt je op? Wat is het verschil tussen groepen wilde dieren en groepen mensen?
  Merk op dat de dieren, de vogels en vissen allemaal ongeveer hetzelfde gewicht hebben en dezelfde vorm. Elke soort heeft ongeveer hetzelfde gewicht en dezelfde vorm. Je zult nooit wilde dieren zien die te zwaar zijn. Hoe zit het dan met olifanten, nijlpaarden en beren? Ze zijn niet te zwaar. Ze hebben de grootte die past bij hun soort. Ze zijn groot, maar niet te zwaar. Zwaarlijvigheid is de toestand waarin een schepsel dikker wordt dan normaal is voor hun soort. Heb je ooit een zwaarlijvig wild dier gezien? Het antwoord is vast nooit.

  De enige dieren die zwaarlijvig worden zijn mensen en hun huisdieren (vanwege de menselijke invloed). En dit werd pas een algemeen probleem na 1950. Waarom? We zullen dat spoedig begrijpen
  .

  Van de tienduizenden soorten dieren, vogels, planten, zeedieren en al het andere leven, zijn wij de enige soort bij wie degeneratieve ziekten de voornaamste doodsoorzaak zijn. We zijn ook de enige soort met een gewichtsprobleem. Geen enkel ander schepsel op deze planeet heeft gewichtsproblemen.

  Toch zijn we de enige soort met artsen, wetenschappers, experts en meer van zulke dingen. Er zijn altijd minstens 65% van de vrouwen in de UK op een dieet. Zwaarlijvigheid treft bijna 60% van de Amerikanen. We hebben meer diëten, dieet boeken, en dieetvoeding dan ooit tevoren. Waarom wordt het dan steeds erger? Als deze diëten en methoden zouden werken, zou het probleem afnemen, niet toenemen. Je zult precies zien waarom ze niet werken. En je zult zien hoe de informatie is gemanipuleerd die ons om te beginnen in deze wantoestand stortte.

  Wat je zult gaan zien is dat je moeiteloos gezond, slank en stralend kunt zijn zonder dat je jezelf met krankzinnige diëten hoeft te straffen. Je bent van nature ontworpen om slank, gezond en stralend te zijn, net als alle andere levensvormen. Ziekte is onnatuurlijk. Zwaarlijvigheid is onnatuurlijk, en het gevolg van een fout die zo gemakkelijk verbeterd kan worden. Sinds het begin der tijden, tot de 50er jaren, worstelden mensen nooit met overgewicht.

  De enige reden waarom het moeilijk lijkt om deze problemen aan te pakken is omdat we de verkeerde kwesties aanpakken. Om een gevolg te veranderen, moet je de oorzaak duidelijk begrijpen. Je kunt een gevolg alleen veranderen door de oorzaak te veranderen – je kunt het gevolg niet rechtstreeks veranderen. Als je eenmaal weet wat de oorzaak is, heeft het geen zin je verder te bekommeren om dat wat niet de oorzaak is.

  Je staat op het punt een verhaal over voeding te lezen dat:

  ** Verborgen grootscheepse manipulatie van informatie zal onthullen,
  sommige van recente datum en sommige die teruggaan tot de dagen van het Romeinse Rijk, die ons nog steeds beïnvloeden.

  ** Je directe verbanden tussen voeding en alle aspecten van je leven tonen.

  ** Duidelijk onderscheid zal maken tussen levend voedsel dat je levend maakt en dood voedsel dat je vermoordt en dit ook zal uitleggen.

  ** En veel meer …

  Het is een verhaal dat niet alleen gaat over voeding en gezondheid, maar ook het bedrog en de manipulatie onthult, de menselijke dwaling en menselijke triomf, die ons in de huidige situatie liet belanden. Je zult ook zien dat het keerpunt van dit probleem in de 50er jaren was. Welkom …

  Waarheid spreekt vanzelf. Het werkt. Gewoon. Als het niet werkt is het niet waar; het is een illusie.

  Onwetendheid wordt geleerd; onschuld vergeten. - José Bergamín

  Onwetendheid is de moeder van alle kwaden. - François Rabelais  Voor we verder gaan, weet je waarom het volgen van diëten onpraktisch is op de lange duur?
  Voor elke 3 pond die je kwijtraakt door een dieet, is slechts 1 pond daarvan vet. 2 Pond ervan bestaat uit spierweefstel. Op de lange duur is dit een recept voor rampen. Hierover later meer.
  En vergeet niet dat in de meeste conventionele diëten je nog steeds je eten consumeert in dode vorm met heel veel toxinen, dus duw je gewoon het onvermijdelijke voor je uit.
  Er is iets anders dat je kunt doen. Een andere manier die gemakkelijker is, helemaal veilig, natuurlijk, moeiteloos, en geen offers vergt.
  Water heeft hele bijzondere eigenschappen, die we nu pas ontdekken. Het kan voelen, communiceren, informatie opslaan en veel meer. Kijk hier eens naar …

  Je staat op het punt de resultaten te zien van verbazingwekkend Japans onderzoek. Een onderzoeker die Masaru Emoto heet, nam samen met zijn team meer dan 10.000 watermonsters van overal ter wereld en bevroor dit water. Daarna werden de bevroren microscopische kristallen van ze gefotografeerd.
  Ze ontdekten dat water een ongelooflijk levend organisme is, dat in feite voelt, communiceert, luistert, informatie bewaart, leven activeert en veel meer. Hier volgen een paar plaatjes van dat onderzoek. Zijn boek Messages from Water is beschikbaar bij www.hado.com. Het is een verrukkelijk boek, vol plaatjes en heel gemakkelijk te lezen.

  Een van de dingen die ze deden was het water in een potje doen, er een etiket op doen met een bepaalde tekst erop, het een tijdje zo laten staan, het bevriezen en de kristallen fotograferen. Hier zijn een paar resultaten daarvan:


  Etiket waarop staat: “Je maakt me ziek. Ik zal je vermoorden.”

  Etiket met “Adolph Hitler”

  Etiket met “Liefde en Waardering”

  Etiket met “Dank U”

  Etiket met “Moeder Teresa”
   
  Ze maakten ook foto's van gedistilleerd water, van kraanwater en van diverse waterbronnen.

  Onbehandeld gedistilleerd water

  Fujiwara Dam, voordat er een gebed werd uitgesproken

  Fujiwara Dam, nadat er een gebed werd uitgesproken.

  Kraanwater in Shinagawa, Tokyo

  Hetzelfde kraanwater nadat er liefdesenergie op gericht werd.
  Zoals je hierboven kunt zien, reageert water geweldig op de omgeving. Je kunt ook zien dat kraanwater heel erg is aangetast. Laten we nu kijken naar natuurlijk water uit allerlei bronnen, water dat niet vervuild is en eentje dat geen chloor of chemicalieën bevat.

  Bronwater van Saijo, Japan

  Water uit Lourdes, Frankrijk
  Ze namen ook water en speelden er muziek voor, bevroren het en fotografeerden de kristallen. Kijk maar:

  Beethoven's Pastorale

  Kawachi Folk Dans

   Bach's “Air for the G string”

  Heavy Metal Muziek

  Wat weet je nog meer over water? Denk aan sneeuwvlokjes. Wat hebben sneeuwvlokjes? Elke sneeuwvlok is uniek. Nooit lijken twee sneeuwvlokken op elkaar. Ze hebben allemaal hun eigen vorm. Is dat niet verbazingwekkend? Wat Masaru Emoto ontdekte was dat geen twee waterkristallen ooit hetzelfde zijn. Het is net alsof elke waterkristal zijn eigen unieke persoonlijkheid heeft. We weten ook dat water, in tegenstelling tot andere vloeistoffen, de enige vloeistof is die lichter wordt in vaste vorm. Ijs is lichter dan water. Dit zorgt ervoor dat wanneer water in meren en oceanen bevriest, het ijs blijft drijven en het zeeleven eronder ongedeerd blijft onder de ijslaag. Geen enkele andere vloeistof doet dat.

  Jij en je voedsel bestaan voor het grootste deel uit water en de reacties die je in de bovenstaande plaatjes ziet zijn exact gelijk aan die in het water in je lichaam, in het voedsel dat je opneemt, het water dat je drinkt enzovoort. Er is communicatie, informatie overdracht en essentiële veranderingen, terwijl je dacht dat die er niet waren.

  Het kattenonderzoek van Pottenger bewijst volledig en op wetenschappelijke wijze dat het eten van dood voedsel organismen laat af takelen (inclusief mensen)

  Het kattenonderzoek van Pottenger werd door Dr. Francis Pottenger tussen 1932 en 1942 uitgevoerd op 900 katten.  Het onderzoek zelf werd uitgevoerd samen met Dr. Alvin Foord die een pathologie professor was aan de universiteit van Zuid Californië. Het was een onderzoek dat werd uitgevoerd onder specifieke wetenschappelijke condities met een zeer nauwkeurige verslaglegging, bijhouden van tabellen, observatie en statistische analyse. Alle katten hadden een complete medische voorgeschiedenis zelfs voor het begin van het experiment.

  De katten werden ingedeeld in twee groepen. Er was een controle groep die op een dieet van rauw vlees, melk en levertraan werd gezet. De andere groep kreeg een dieet van gekookt vlees en melk plus de levertraan. Het volgende gebeurde met opeenvolgende generaties van de katten.

  De controle groep die een rauw dieet kreeg bleef gezond en kreeg gezonde nakomelingen in de eerste generatie. De katten die gekookt voedsel kregen hadden in de eerste generatie ook gezonde nakomelingen. In de tweede generatie begonnen er opvallende verschillende op te treden. Binnen de eerste twee generaties was de schade van het gekookte voedsel niet zichtbaar. In de vierde generatie katten kwamen echter de duidelijkste gevolgen aan het licht. De katten die rauw voedsel aten hadden nakomelingen zonder problemen, net als elke andere gezonde kat. De katten die gekookt voedsel aten konden echter geen kittens krijgen. Met andere woorden, er was geen vierde generatie katten om het onderzoek voort te zetten naar het effect van gekookt voedsel. Alle katten van de derde generatie die met gekookt voedsel waren grootgebracht, konden geen gezonde nakomelingen krijgen. Sommigen waren onvruchtbaar en de rest kreeg kittens die minder dan 6 maanden leefden. Besef wel dat in beide groepen de hoeveelheden voedsel hetzelfde waren. Het enige verschil was dat de ene groep gekookt voedsel kreeg en de andere groep niet. En de enige voedingsmiddelen die al deze katten kregen waren uitsluitend vlees, melk en levertraan. Geen enkele kat kreeg iets anders.

  Nu gaan we na welke andere veranderingen ze vonden bij deze katten. De katten die rauw voedsel aten werden uiteindelijk even groot en hun vacht, weefsels en skelet waren volkomen normaal. De hoeveelheid kalk en fosfor in hun beenderen was ook goed. Hun organen groeiden normaal. Hun zenuwstelsel werkte goed en hun coördinatie was perfect. Ze waren heel goed bestand tegen infecties. Hun nakomelingen waren ook prima in orde. Hun geestestoestand was heel stabiel en vriendelijk. Je kon met ze spelen. Er waren ook geen geboortecomplicaties en het baren en voeden van de kittens verliep normaal. De katten kregen gemiddeld vijf kittens die elk ongeveer 119 gram wogen.

  De katten die gekookt vlees en gekookte melk kregen, kregen in toenemende mate nakomelingen met abnormale afwijkingen in hun skelet. Hun beenderen werden zacht en breekbaar in de derde generatie. En vanaf de eerste generatie werden de volgende problemen bij alle katten die gekookt voedsel aten gevonden: niet goed kunnen zien, hartproblemen, schildklier- en blaasproblemen, problemen van het zenuwstelsel, meningitis en verlamming, infecties van diverse organen, problemen met de eierstokken en testes, leverproblemen, problemen met de beenderen, afwijkingen in het zien, ontstekingen, verstopping van de uterus, atrofiëring van diverse organen, de voortplantingsorganen lieten het afweten enzovoort. Bij de katten die gekookt voedsel aten traden ook in de eerste generatie 25 % miskramen op, 70 % van de nakomelingen van de tweede generatie was een miskraam en in alle gevallen was het baren moeilijk en soms overleden de poezen tijdens het baren. De kittens van moeders die gekookt voedsel aten, wogen ook ongeveer 19 gram minder dan die van de katten die rauw voedsel aten. Hun huid begon ook achteruit te gaan, met parasieten, striemen en allergieën. Bij elke generatie werden deze problemen steeds erger.

  In de derde generatie waren de botten van de katten uit de groep die gekookt voedsel aten rubberachtig geworden. Hun geestestoestand was ook niet meer normaal. In elke nieuwe generatie werden de katten meer onvoorspelbaar, sneller geïrriteerd, ze beten en krabten meer en waren minder speels enzovoort. De katers werden heel rustig en er trad een achteruitgang op in hun libido en sexuele interesse, terwijl de vrouwtjes zeer agressief werden. Sex met hetzelfde geslacht nam ook heel veel toe.

  De katten kregen vervolgens weer rauw voedsel om te zien wat er zou gebeuren. Pas na vier generaties katten op een normaal gezond dieet werden weer volkomen normale katten geboren. Dit is dus wat we weten van dit experiment. De katten kregen drie generaties lang gekookt voedsel. De derde generatie kon geen vierde generatie produceren. Deze katten kregen toen weer hun normale rauwe voedsel om te zien wat er zou gebeuren en er waren vier generaties nodig om terug te keren tot volledig normale katten.

  We zijn er niet zeker van hoeveel generaties mensen nodig zijn om de complete chaos te bereiken net als de katten, maar we kunnen de tekenen ervan al zien. Elke nieuwe generatie mensen die nu wordt geboren heeft steeds meer complicaties en gezondheidsproblemen op steeds jongere leeftijd dan de vorige. We zien nu dat kinderen ziekten krijgen die vroeger alleen bij oudere mensen voorkwamen.

  Maar laten we weer naar de katten kijken. Wat de wetenschappers merkten was dat verschillende lichaamsdelen van de katten verschillende tijdsperioden nodig hadden om weer normaal te worden. Sommige systemen hadden een generatie nodig: sommige hadden twee generaties nodig enzovoort. Maar over het algemeen duurde het voor deze groep katten vier generaties voordat alles helemaal normaal was geworden.

  Hier zijn wat meer resultaten van dit experiment. Het experiment werd herhaald, maar in plaats van gekookt vlees kregen de katten een derde van het dieet in rauw vlees plus tweederde van hun dieet in gekookte, gezoete melk. De enige verandering was hier dus dat de katten melk kregen waar iets mee was gedaan. Opnieuw waren de resultaten hetzelfde. Ook al was het vlees nu rauw, de aanwezigheid van de bewerkte melk leidde tot problemen. Een andere opmerkelijke waarneming was dat de poezen na een dieet van gekookt voedsel gedurende 12 tot 18 maanden, nooit meer normale kittens konden krijgen en dat alle kittens één of andere afwijking hadden.

  Een soortgelijk experiment werd uitgevoerd met ratten. De ratten werden door een heel andere groep wetenschappers bestudeerd. Er waren twee groepen ratten. Eén groep kreeg volkoren tarwe die gezond was, en een andere groep kreeg het witte meel na bewerking, die je in de supermarkt vindt. De ratten die opgroeiden met wit meel, waren kleiner dan gemiddeld, agressief en vijandig, en hadden heel veel gebitsproblemen. De ratten die volkoren tarwe kregen hadden geen problemen.

  Nog een soortgelijk onderzoek werd gedaan met varkens. Een groep varkens kreeg een dieet van bewerkt voedsel. En opnieuw had deze groep gezondheidsproblemen en nakomelingen met afwijkingen. Met varkens hoefde slechts één generatie gezond te eten en de nakomelingen waren weer normaal. Zoals je kunt zien lijkt het erop dat verschillende dieren die verschillend voedsel eten, in verschillend tempo ziek worden en weer beter worden na het eten van bewerkt voedsel, maar ze takelden allemaal af door gekookt voedsel. Dat is de ene constante factor, de degeneratie van het lichaam, de geest en de emoties na het voeren van bewerkt voedsel.  Kijk eens naar de inhoudsopgave van het boek.

  Inhoud

  WE RAAKTEN VERDWAALD NA 1950, NU WORSTELEN WE IN DE MIST. INZICHT IN DE ECHTE OORZAAK VAN OVERGEWICHT EN GEZONDHEIDSPROBLEMEN.
  Kunnen we het helemaal bij het verkeerde eind hebben met onze theorieën over voeding?
  Water (Deel 1): Ooit was je 95% water, nu ben je 70% water. Wat nog meer?
  WAT JE MISSCHIEN NIET WIST OVER GEZONDHEID EN HET VERBAND DAT HET HEEFT MET VOEDSEL EN GEWICHT
  Gezondheid en ziekten: ziekten zijn niet wat de meeste mensen denken dat ze zijn. Gezondheid hangt heel nauw samen met voedsel en gewicht. Heel nauw.
  Waardoor wordt ziekte echt veroorzaakt? Zijn bacteriën de eerste oorzaak of is er iets anders dat ziekte veroorzaakt en zwengelen bacteriën eenvoudig die oorzaak aan?
   Het verzwegen verhaal achter DNA
  WAT JE MISSCHIEN NIET WIST OVER DE DIVERSE VOEDSELGROEPEN
  pH niveaus, lichaam en bloedgroepen: hun relatie met voeding, gewicht en gezondheid
  Bloedgroepen en voedsel
  Fysiologische systemen en voedsel
   Ayurveda en voeding
   Bloed pH, voedsel en menselijk functioneren
  Vlees: Eindelijk, geef me alsjeblieft alle feiten
   Is het menselijk biologisch systeem ontworpen om vlees te consumeren?
   Verborgen vuile geheimen onthuld
   De verborgen vuile geheimen van de rundvleesindustrie onthuld
  De verborgen vuile geheimen van de pluimvee-industrie onthuld
  De verborgen vuile geheimen van de varkensvleesindustrie onthuld
  Vis: is het de veiligste van alle vleessoorten of niet?
  Meer verborgen geheimen van de vleesindustrie die nog krankzinniger zijn
   De vleesindustrie is in vele opzichten niet efficiënt en brengt het globale systeem enorme schade toe
  Even een stukje geschiedenis: hebben we altijd vlees gegeten en in welke hoeveelheden?
  Ter afsluiting van de vleeskwestie
  Zuivelgebruik: is het normaal of heeft de reclame ons het aangepraat?
  Hoe gebruikt de natuur melk en waar passen wij daarin? En hoe gaan onze lichamen om met melk?
  WAT JE MISSCHIEN NIET WIST OVER VOEDINGS- COMPONENTEN
  Suiker: Een prachtig ding van nature dat na 1950 werd gekaapt. Begrijp het.
  Hoe suiker op kunstmatige wijze wordt gebruikt om je te bedotten
  Proteïne: laten we de onzin doorprikken en naar het totaalbeeld kijken
  Proteïne behoeften en bronnen. De waarheden, de propaganda en de mythes.
  Vette feiten over vet: Heb je daar een compleet en correct beeld van?
  De rol van vetten
  Hoeveelheden vet in voedsel
  Water (Deel 2): Meer over de magische vloeistof en jou
  WAT JE MISSCHIEN NIET WIST OVER NIET-FYSIEKE ASPECTEN VAN VOEDSEL, KOKEN, VOEDSEL CONSERVATIE EN GENETISCHE VERANDERING
  Niet-fysieke aspecten van voedsel
  Koken en bewaren: is het normaal? Is het bezig ons te vermoorden? Hebben we dit altijd gedaan?
  Is koken en conserveren natuurlijk?
  Wat gebeurt er wanneer je voedsel kookt of conserveert?
  Genetisch gemodificeerd voedsel
  WAT JE MISSCHIEN NIET WIST OVER EETGEWOONTEN, DIETEN EN GEWICHT
  Calorieën tellen: Een zware druk, onnodig en zelfbestraffend. Waarom zijn we de enige soort die het nodig schijnen te hebben? We hebben het niet nodig.
   Wat is dan de waarheid over calorieën?
  Smaken, trek en eetgewoonten 300
  Zijn je smaken werkelijk jouw smaken of ben je geprogrammeerd als baby en terwijl je opgroeide?
   Wanneer en hoe zou ik moeten eten?
  Hoe zou ik mijn voedsel moeten combineren in een maaltijd?
  Hoe zit het met eetverslavingen en emotionele verbanden met voedsel?
  Emotionele redenen voor vet en verbanden met vet
  Wat zou ik over aanvullingen (supplementen) moeten weten?
  Gewicht: De waarheid onthuld, de naakte onzin
  Wat is het ideale gewicht?
  DE TOTALE, EENVOUDIGE, KRACHTIGE, NATUURLIJKE EN MOEITELOZE OPLOSSING
  De voeding die alles voor je op zal lossen
  Levend voedsel geeft leven. Dood voedsel niet. Keer terug naar het leven.
  Rauwe, frisse fruit- en groentesappen
  De krachtvoedingsmiddelen van de natuur
   Organisch voedsel heeft op vele manieren de leiding
  De overgang naar gezond leven
  Hoeveel moet je dus wegen?
  Hoe zit het met oefening en slaap?
  Door de overgang
  EEN BELANGRIJK WOORD OVER INFORMATIE EN KEUZES
  Informatie: de machtigste munt ter wereld. Begrijp je het?
  Elke dag komt er op deze planeet nieuwe informatie aan en wordt oude informatie gecorrigeerd. Op die manier groeien we.  Op www.trans4mator.nl is er voor jou een gratis audio oefening voor de transformatie van je lichaam .