De krachtigste ebooks en audio boeken voor spirituele groei ter wereld over leven in overvloed volgens de spirituele wetten. Koop deze boeken voor vervulling en overvloedig leven nu in onze spirituele online winkel en bevrijdt de macht die in jou is. Een inspirerende nieuwe levensvisie!Om de rest van de pagina te zien, kun je naar beneden 'scrollen' met de muis.


Een groeiend aantal metafysische ebooks en audio over het effectief toepassen van je scheppende vermogens en van de spirituele wetten. Je kunt deze boeken meteen downloaden. Ze bevorderen je spirituele ontwikkeling en maken je bewust van de macht van je geest door transformatie en uitbreiding van je bewustzijn om je het succes, welvaartsbewustzijn, positief denken, nondualisme, de rijkdom, metafysica, dankbaarheid, eenheid en absolute goddelijke inspiratie te laten ervaren.

Je bent nu informatie tegengekomen die je kunt gebruiken om je leven ingrijpend te herscheppen in een leven dat je je nog amper kunt voorstellen, met alles wat je wil en meer.

Heb je het gevoel dat er een betere manier moet zijn, dat het leven anders zou moeten zijn? Dat je iets beters verdient? Je verlangen heeft je naar de juiste plek geleid.

Er is niets wat je niet kunt doen, zijn of hebben. Waarom? Je bent alles! Je bent een uitbreiding van de Bron, gemaakt in het Beeld en de Gelijkenis ervan, dus hetzelfde. En net als de Bron ben je één met alles, net zoals het in alles is, op manieren die je je niet eens kunt voorstellen. Wanneer je dit feit echt begrijpt, ben je niet meer in deze wereld van goed en kwaad!

We kennen allemaal de advertenties van vele pagina's waarin in gloedvolle bewoordingen de producten worden aangeprezen. Bij absolute1.net gaan we niet zo te werk. We gaan ervan uit dat de mensen die hier komen contact hebben met hun innerlijke leiding en voelen en weten wanneer iets op dit moment wel of niet voor hun is. Daarom geven we zoveel mogelijk inzage in de ebooks die we verkopen en laten we mensen stukjes beluisteren van onze cd's. De grote reclame experts zeggen dat je dit niet moet doen, want mensen downloaden dan eerst om op een rustig moment te kunnen luisteren en vergeten het dan vaak. Ik geloof echter dat mensen hierheen geleid worden door hun innerlijke gids. Als je weet "deze ebooks en cd's hebben op dit moment in mijn leven waarde voor mij en ze zijn een belangrijke bijdrage aan mijn transformatie", koop je onze producten heus wel.

Onze online spirituele ebooks en audio boeken zijn een machtig hulpmiddel bij je zelfontplooiing en om financiële vrijheid te manifesteren. Ze staan vol succes affirmaties, hoe je de wet van aantrekking toepast, oefeningen voor meditatie, en gaan ook over zingeving, wonderen, manifestatie, rijkdommen van de geest, mystiek en overvloedsbewustzijn,

Het is nu tijd voor je om alles los te laten dat je tegenhoudt en een opwindend leven te ervaren, het leven dat voor jou bedoeld is!

Boekbesprekingen van James Allen, Joseph Benner, Henry Drummond, Annie Rix Militz, Margareth Lee, Deirdre Dorsett & Yvonne Liew-On.

Wat is de waarde voor je van een product dat:
· Je vermogen om voorspoed aan te trekken gigantisch toe laat nemen?
· Je bevrijdt van emotionele lasten?
· Je bevrijdt van angsten en stress?
· Je bewust laat worden van je verbazingwekkende spirituele macht?
· Je geest opent voor heerlijke ongedroomde mogelijkheden?
· Je leven in ieder opzicht volkomen zal transformeren, je financiën, gezondheid, relaties en gevoelsleven?

Waarom zou je nog wachten? Nu is de tijd. Begin meteen aan je nieuwe leven.

Begin nu te genieten van de verbazingwekkende mogelijkheden die het leven echt heeft.

Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!

Je kunt snel en veilig betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Onze producten worden geleverd nadat de betaling via Paypal of vooraf is overgemaakt. Email je adres en geef op welke producten je wilt ontvangen, of vul het bestelformulier in. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel!
Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

Je kunt hier gratis een ebook van James Allen "Zoals een mens denkt" downloaden.
james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede

AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje dat zoveel voor Elvis Presley betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • James Allen -
  'Van armoede naar macht'.
  . Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  mail je adres en geef op welke ebooks je wilt ontvangen. Je ontvangt dan het rekeningnummer voor de betaling. of vul het bestelformulier in.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Wanneer je lid wordt van Paypal kun je al je inkopen op internet heel gemakkelijk betalen.

  Of bestel het ebook per email en ontvang instructies om te betalen:
  Email
  Bestellingen

  Nadat je de betaling hebt overgemaakt, ontvang je een link waar je het ebook kunt downloaden.
  annie rix militz rijkdom en eer


  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje dat zoveel voor Elvis Presley betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!

  Natuurlijk koop je dit ebook pas als je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven.


  Annie Rix Militz -
  Rijkdom en eer
  . voor de ongekend lage prijs van 8.00 euro.
  Een ebook waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, de leraren van The Secret, dr. Joseph Murphy, Catherine Ponder en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Alleen Florence Scovel Shinn behoort tot haar klasse.

  Vul het bestelformulier in. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling.
  Of mail je adres en geef op welke ebooks je wilt ontvangen. Je ontvangt dan het rekeningnummer voor de betaling. Hartelijk dank!
  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken.

  Ik ben heel blij te kunnen berichten dat mijn boek `Het Licht in het Onze Vader: de oneindige cursus` niet langer alleen in het Engels te koop is bij Amazon.com, Barnes & Noble, Walmart en andere bekende boekhandels in de VS. Het is nu ook in het Nederlands gedrukt en te koop voor 19,70 euro (ISBN 90-77225-03-X). Je kunt het in het Engels ook bestellen bij www.lulu.com of bestel het in het Nederlands per email .
  Je krijgt dan het rekeningnummer om te betalen. Of gebruik het bestelformulier om via Paypal te betalen.  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:

  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in één keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiële situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geïnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.


  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hé?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!
  Margareth Lee: Het licht in het Onze Vader
  Margareth Lee -
  Het licht in het Onze Vader
  .
  Als pocketboek in tastbare vorm voor 19,70 euro in Nederland.
  Tijdelijke aanbieding: gratis verzending, kopers in Nederland hoeven geen portokosten te betalen!
  Of compleet als ebook voor 9,95 euro.
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje dat zoveel voor Elvis Presley betekende.
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!

  Zend een e-mail en geef op welke ebooks je wilt ontvangen. Je ontvangt dan het rekeningnummer voor de betaling.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Wanneer je dit ebook aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren. Koop het ebook voor 9,95 euro snel en gemakkelijk via Paypal.

  Door de lessen van "Een cursus in wonderen" te doen, begon ik te ervaren dat alles wat we ervaren, ALLES, het gevolg is van hoe we informatie waarnemen en filteren. Ik was bereid om mijn denken totaal te laten transformeren en dat resulteerde in het schrijven van dit boek.
  Dit boek is voor jou als je bereid bent je leven compleet te laten transformeren. Accepteer dat wij onze eigen realiteit, onze gedachten en gevoelens kiezen. Wanneer je emotioneel conflict ervaart, ga je terug naar een toestand waarin je het gevoel hebt dat je niet kunt kiezen wat je denkt of voelt. Wek je innerlijk genie en laat deze emotionele blokkades los. Dan heb je de vrijheid om te denken en te voelen hoe je wil denken en voelen. Het is gemakkelijker dan je denkt!

  Nieuw: nu ook in het Nederlands in gedrukte vorm als pocketboek per mail te bestellen bij Stichting Absolute 1 in Almere voor 19,70 euro. Je ontvangt dan ook de audio CD "Korte Meditaties" als bonus. Tijdelijk gratis verzending, dus inclusief 2.20 euro portokosten in Nederland. Het nummer is ISBN 90-77225-03-X.
  Vul het bestelformulier in. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling.
  Of mail je adres en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Of koop het tastbare boek samen met de bonus audio CD "Korte Meditaties" voor 19,70 euro snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeldt wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.

  Als je in Europa, maar buiten Nederland woont kost het boek 25,05 euro inclusief porto. Koop het snel en veilig via Paypal.
  meer lezen over dit boek ....
  Beluister hier het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm


 • RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES & MARGARETH LEE


  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film.


  Je kunt meer lezen over dit boek voordat je het koopt.

  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 18,65 euro of
  MP3 audio CD met het gesproken boek voor 11,95 euro of
  ebook voor 9.95 euro of
  online luisterboek voor 8 euro. (Kopers buiten Nederland betalen 7,10 euro extra voor de portokosten van de tastbare producten.)

  Speciale aanbiedingen omdat velen de combinatie van lezen en luisteren een geweldige hulp vonden om deze begrippen in zich op te nemen:

  Nu kun je het MP3 audio boek op CD samen met het boek "Rijkdom door scheppend denken" kopen voor 26,65 euro in plaats van 28.85 euro. Een feestelijke korting!
  Of koop nu het ebook samen met het online luisterboek voor 14.95 euro.

  Tevens ontvangt elke online koper van het ebook als bonus een link naar een MP3 audio meditatie van de CD "Korte meditaties".

  De kopers van tastbare producten geef ik een audio CD met deze korte meditaties. Deze CD wordt verkocht voor 5 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de CD had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt. De CD is niet verkrijgbaar in winkels.


  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt met dit boek en het luisterboek van Wallace Wattles en Margareth Lee.
  Beluister hier een stukje:
  Een tijdloze klassieker over voorspoed!

  Wallace Wattles zegt dat zijn boek 'bedoeld is voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "online audio Wattles" of "ebook Wattles" of "Watlles audio & ebook" of "Wattles tastbaar boek" of "Wattles CD" of "Wattles boek en CD". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan krijg je een link waar je het gekochte kunt downloaden.

  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Koop dit boek als MP3 luisterboek voor 8 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Samen met het ebook kost het MP3 luisterboek 14.95 euro. Je kunt het hier via Paypal kopen:
  Koop het tastbare boek voor 18,65 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan voor 24 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek met de MP3 CD met luisterboek voor 26,65 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Koop met een klik op de knop de MP3 CD met luisterboek voor 13,70 euro via Paypal.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop de MP3 CD met luisterboek voor 19,05 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek met MP3 CD met luisterboek voor 32 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid .
  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innnerlijke tegenwerking en weerstand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond. Op het pad van je transformatie is het een grote steun te weten dat anderen dezelfde of grotere uitdagingen hebben meegemaakt.
  Lees hier meer over dit boek

  Kopers van tastbare producten ontvangen als geschenk de audio CD "Korte Meditaties". De diepe zuiverende werking van deze oefeningen en meditaties hebben al veel helende ervaringen tot stand gebracht.
  Daarnaast tijdelijk gratis verzending in Nederland, dus inclusief 2.20 euro portokosten!
  E-mail je adres en geef op welke producten je wilt ontvangen, of vul het bestelformulier in. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen.
  emilie cady - mijn toepassing van de waarheid - lessen in waarheid

  AKTIE: Drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje dat zoveel voor Elvis Presley betekende.
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is werkelijk onweerstaanbaar!

 • Als ebook kun je het voor 5,95 euro krijgen.
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Je kunt hier het pocketboek "Verzameld werk van H. Emilie Cady" bestellen voor 18,90 euro.
  Twee transformerende boeken in één band.
  Naast "Lessen in Waarheid" bevat dit ook "Mijn toepassing van de Waarheid".
  E-email
  Bestellingen

  je bestelling en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Of vul het bestelformulier in. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  joseph benner de uitweg

  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje dat zoveel voor Elvis Presley betekende. Binnenkort ook als audio boek.

  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg 4.75 euro.
  Email
  Bestellingen
  je bestelling en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Of vul het bestelformulier in.
  Of koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: . Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, . (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje dat zoveel voor Elvis Presley betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond . voor 4.75 euro.

  Over de onweerstaanbare macht van liefde!
  Email
  Bestellingen
  ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan het rekeningnummer voor betaling. Of vul het bestelformulier in. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Of koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Het boekje van James Allen blijft een gigantisch succes!
  Nu te koop bij Absolute 1 "Zoals een mens denkt" van James Allen . als audio als audio cd met luisterboek en tekst op papier voor 14,75 euro inclusief porto.

  Een tijdloze klassieke bestseller!

  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt het hier gratis downloaden als ebook. Koop het bij ons in het Nederlands als audioboek op cd met gesproken tekst en boekje voor 14,75 euro. Afspeelbaar op elke normale CD speler. Voor de overige landen in Europa is dit 15.00 euro, inclusief porto.
  Kopers van tastbare producten ontvangen als geschenk tevens de audio CD "Korte Meditaties". De diepe zuiverende werking van deze oefeningen en meditaties hebben al veel helende ervaringen tot stand gebracht.  . Beluister alvast een stukje van " Zoals een mens denkt". (1 min16)

  Wie kent “De meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Bij ons koop je een pakket dat bestaat uit een boekje met passages en affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken passages omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden.

  Kopers van tastbare producten ontvangen als geschenk tevens de audio CD "Korte Meditaties". De diepe zuiverende werking van deze oefeningen en meditaties hebben al veel helende ervaringen tot stand gebracht.  Koop de audio cd's pas nadat je op www.absolute1.net een stukje van een mp3 geluidsbestand met deze affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!

  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! . (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per email. Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel !

  Email Bestellingen
  Na overmaking van de betaling op de rekening van Stichting Absolute 1 te Almere, krijg je een link waar je dit ebook kunt downloaden.
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken

  Te koop een audio CD " met korte krachtige meditaties. De prijs van deze CD is 5 euro. Het bevat de eliminatie oefening en de lichaamsmeditatie die op www.trans4mator.nl gedownload kan worden. Verder staat er een nieuwe meditatie op voor overvloed voor jou en de hele planeet. En een diep zuiverende meditatie voor energie-balans waarmee ik mijn sessies altijd afsluit. Deze korte oefening heeft al veel mensen bevrijdt uit negatieve omstandigheden. Een verfrissende en sprankelende energetische ervaring!
  Kopers van andere tastbare producten ontvangen deze audio CD als geschenk.
  Bestel de CD met behulp van het bestelformulier of per email . Dan ontvang je instructies voor de betaling op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Dank je wel!

  Of koop de CD snel en gemakkelijk via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Als je buiten Nederland, maar wel in Europa woont, komt er 7,10 euro bij voor portokosten. De prijs is dan 12,10 euro.

  Een audio cd " Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen" te koop Deze cd met oefeningen om je toekomst energetisch op te laden en je intenties te verwezenlijken voor 20 euro bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Zie en voel hoe je de toekomst van je dromen ervaart en harmonieer er helemaal mee. Luister hier naar stap 1 van deze aktieve geleide visualisatie.

  Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken. Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze audio CD's voor Overvloed en Meesterschap! De prijs is 36,75 euro en je ontvangt een CD voor overdag en een CD die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze CD's zijn hetzelfde, alleen bevat de CD voor overdag instructies om wakker te worden.


  Beluister een klein stukje van deze transformatie-CD. (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.

  Koop de CD-set snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan is de prijs 39.85 euro.
  Of bestel de CD's heel gemakkelijk met behulp van het bestelformulier of per email . Je ontvangt dan instructies om te betalen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen.

  Aanbieding: Bestel deze cd-set nu samen met de cd "Terug naar de toekomst" voor 48,75 euro.
  Koop de CD-set snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Mensen die buiten Nederland, maar in Europa wonen, betalen 49 euro. Klik hier:
  Koop nu een audio cd "Heel je verleden" met oefeningen en geleide meditaties voor 30 euro. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze cd. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat hij er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting."
  Beluister hier een stukje:
  gratis spirituele ebooks artikelen Te koop spirituele ebooks boek beschrijvingen en recensies De Energetische Transformator & EVT Vind je passie met de Transformator!

  kinderpagina

  Sulamith Wulfing, Gustav Doré, Cicely Mary Barker, Marja Lee Kruÿt e.v.a.
  de gouden poort van Sulamith Wülfing
  kunst van Sulamith Wulfing
  Doyle
  elfen en feeën
  bloemenkinderen van cicely mary barker
  meer elfjes
  inspirerende Engelse song teksten


  metafysische Engelse poëzie
  gratis handleiding stoppen met roken


  tastbare boeken kopen www.cursusinwonderen.nl interessante sites vegetarisch smullen dieet, voeding en gezondheid spiritueel tuinieren English absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks