gratis spirituele ebooks artikelen Te koop spirituele ebooks boek beschrijvingen en recensies De Energetische Transformator & EVT Vind je passie met de Transformator!

kinderpagina

Sulamith Wulfing, Gustav Doré, Cicely Mary Barker, Marja Lee Kruÿt e.v.a.
de gouden poort van Sulamith Wülfing
kunst van Sulamith Wulfing
Doyle
elfen en feeën
bloemenkinderen van cicely mary barker
meer elfjes
inspirerende Engelse song teksten


metafysische Engelse poëzie
gratis handleiding stoppen met roken


tastbare boeken kopen www.cursusinwonderen.nl interessante sites vegetarisch smullen dieet, voeding en gezondheid spiritueel tuinieren English absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks

Om de rest van de pagina te zien, kun je naar beneden 'scrollen' met de muis.

Dieet, voeding en gezondheid

Vertaling van Margareth Lee

 • · Wat als... alles wat je weet over voeding, gezondheid, gewicht, lichaamsvorm, ziekte en ouderdom onjuist was?
 • · Wat als … we sinds de jaren 50 onjuiste informatie hebben gekregen?
  Wat als... je nu volmaakt gezond kon zijn, gegarandeerd, gemakkelijk en natuurlijk?

  We raakten verdwaald na 1950, nu worstelen we in de mist.

  Inzicht in de echte oorzaak van gewichts- en gezondheidsproblemen.

  Kunnen we er volkomen naast zitten met onze theorieën over voeding?
  Onze maatschappij is op zoek naar de oplossing voor onze gezondheids- en gewichtsproblemen.
  Je bent op zoek naar een manier om gezond te leven en het lichaam van je dromen te hebben, nietwaar?
  “Voordat je een schat zoekt in een woud, is het een goed idée om ervoor te zorgen dat je om te beginnen in het juiste woud bent. Anders heeft de zoektocht geen zin.”
  En weet je wat?
  We zijn in het verkeerde woud!
  Daarom werkt niets effectief, we worstelen en bestraffen onszelf met martelende diëten en we krijgen steeds meer gewichtsproblemen en steeds meer ziekte.
  Je kunt jezelf daarvan in twee minuten het bewijs leveren...
  Laat ons beginnen met de allereenvoudigste waarneming.

  Waar ben je nu, heb je een raam? Kun je een menigte mensen zien door dat raam? Stop dan nu en werp een blik op die menigte. Het is belangrijk om dit te doen. En als er geen menigte is waar je naar kunt kijken, herinner je de laatste keer dat je op straat liep tussen de mensen. Of als je je in een druk kantoor bevindt, kijk om je heen naar je collega's. Heb je een duidelijk beeld van de mensen die je hebt gezien? Merk op dat hun gewicht verschilt. Waarschijnlijk zijn sommige te zwaar, en sommige niet. Houd dit beeld voor ogen. Goed.
  Kijk nu naar deze beelden van wilde dieren, vogels en vissen:  Wat valt je op? Wat is het verschil tussen groepen wilde dieren en groepen mensen?
  Merk op dat de dieren, de vogels en vissen allemaal ongeveer hetzelfde gewicht hebben en dezelfde vorm. Elke soort heeft ongeveer hetzelfde gewicht en dezelfde vorm. Je zult nooit wilde dieren zien die te zwaar zijn. Hoe zit het dan met olifanten, nijlpaarden en beren? Ze zijn niet te zwaar. Ze hebben de grootte die past bij hun soort. Ze zijn groot, maar niet te zwaar. Zwaarlijvigheid is de toestand waarin een schepsel dikker wordt dan normaal is voor hun soort. Heb je ooit een zwaarlijvig wild dier gezien? Het antwoord is vast nooit.

  De enige dieren die zwaarlijvig worden zijn mensen en hun huisdieren (vanwege de menselijke invloed). En dit werd pas een algemeen probleem na 1950. Waarom? We zullen dat spoedig begrijpen
  .

  Van de tienduizenden soorten dieren, vogels, planten, zeedieren en al het andere leven, zijn wij de enige soort bij wie degeneratieve ziekten de voornaamste doodsoorzaak zijn. We zijn ook de enige soort met een gewichtsprobleem. Geen enkel ander schepsel op deze planeet heeft gewichtsproblemen.

  Toch zijn we de enige soort met artsen, wetenschappers, experts en meer van zulke dingen. Er zijn altijd minstens 65% van de vrouwen in de UK op een dieet. Zwaarlijvigheid treft bijna 60% van de Amerikanen. We hebben meer diëten, dieet boeken, en dieetvoeding dan ooit tevoren. Waarom wordt het dan steeds erger? Als deze diëten en methoden zouden werken, zou het probleem afnemen, niet toenemen. Je zult precies zien waarom ze niet werken. En je zult zien hoe de informatie is gemanipuleerd die ons om te beginnen in deze wantoestand stortte.

  Wat je zult gaan zien is dat je moeiteloos gezond, slank en stralend kunt zijn zonder dat je jezelf met krankzinnige diëten hoeft te straffen. Je bent van nature ontworpen om slank, gezond en stralend te zijn, net als alle andere levensvormen. Ziekte is onnatuurlijk. Zwaarlijvigheid is onnatuurlijk, en het gevolg van een fout die zo gemakkelijk verbeterd kan worden. Sinds het begin der tijden, tot de 50er jaren, worstelden mensen nooit met overgewicht.

  De enige reden waarom het moeilijk lijkt om deze problemen aan te pakken is omdat we de verkeerde kwesties aanpakken. Om een gevolg te veranderen, moet je de oorzaak duidelijk begrijpen. Je kunt een gevolg alleen veranderen door de oorzaak te veranderen – je kunt het gevolg niet rechtstreeks veranderen. Als je eenmaal weet wat de oorzaak is, heeft het geen zin je verder te bekommeren om dat wat niet de oorzaak is.

  Je staat op het punt een verhaal over voeding te lezen dat:

  ** Verborgen grootscheepse manipulatie van informatie zal onthullen,
  sommige van recente datum en sommige die teruggaan tot de dagen van het Romeinse Rijk, die ons nog steeds beïnvloeden.

  ** Je directe verbanden tussen voeding en alle aspecten van je leven tonen.

  ** Duidelijk onderscheid zal maken tussen levend voedsel dat je levend maakt en dood voedsel dat je vermoordt en dit ook zal uitleggen.

  ** En veel meer …

  Het is een verhaal dat niet alleen gaat over voeding en gezondheid, maar ook het bedrog en de manipulatie onthult, de menselijke dwaling en menselijke triomf, die ons in de huidige situatie liet belanden. Je zult ook zien dat het keerpunt van dit probleem in de 50er jaren was. Welkom …

  Waarheid spreekt vanzelf. Het werkt. Gewoon. Als het niet werkt is het niet waar; het is een illusie.

  Onwetendheid wordt geleerd; onschuld vergeten. - José Bergamín

  Onwetendheid is de moeder van alle kwaden. - François Rabelais  Voor we verder gaan, weet je waarom het volgen van diëten onpraktisch is op de lange duur?
  Voor elke 3 pond die je kwijtraakt door een dieet, is slechts 1 pond daarvan vet. 2 Pond ervan bestaat uit spierweefstel. Op de lange duur is dit een recept voor rampen. Hierover later meer.
  En vergeet niet dat in de meeste conventionele diëten je nog steeds je eten consumeert in dode vorm met heel veel toxinen, dus duw je gewoon het onvermijdelijke voor je uit.
  Er is iets anders dat je kunt doen. Een andere manier die gemakkelijker is, helemaal veilig, natuurlijk, moeiteloos, en geen offers vergt.
  Water heeft hele bijzondere eigenschappen, die we nu pas ontdekken. Het kan voelen, communiceren, informatie opslaan en veel meer. Kijk hier eens naar …

  Je staat op het punt de resultaten te zien van verbazingwekkend Japans onderzoek. Een onderzoeker die Masaru Emoto heet, nam samen met zijn team meer dan 10.000 watermonsters van overal ter wereld en bevroor dit water. Daarna werden de bevroren microscopische kristallen van ze gefotografeerd.
  Ze ontdekten dat water een ongelooflijk levend organisme is, dat in feite voelt, communiceert, luistert, informatie bewaart, leven activeert en veel meer. Hier volgen een paar plaatjes van dat onderzoek. Zijn boek Messages from Water is beschikbaar bij www.hado.com. Het is een verrukkelijk boek, vol plaatjes en heel gemakkelijk te lezen.

  Een van de dingen die ze deden was het water in een potje doen, er een etiket op doen met een bepaalde tekst erop, het een tijdje zo laten staan, het bevriezen en de kristallen fotograferen. Hier zijn een paar resultaten daarvan:


  Etiket waarop staat: “Je maakt me ziek. Ik zal je vermoorden.”

  Etiket met “Adolph Hitler”

  Etiket met “Liefde en Waardering”

  Etiket met “Dank U”

  Etiket met “Moeder Teresa”
   
  Ze maakten ook foto's van gedistilleerd water, van kraanwater en van diverse waterbronnen.

  Onbehandeld gedistilleerd water

  Fujiwara Dam, voordat er een gebed werd uitgesproken

  Fujiwara Dam, nadat er een gebed werd uitgesproken.

  Kraanwater in Shinagawa, Tokyo

  Hetzelfde kraanwater nadat er liefdesenergie op gericht werd.
  Zoals je hierboven kunt zien, reageert water geweldig op de omgeving. Je kunt ook zien dat kraanwater heel erg is aangetast. Laten we nu kijken naar natuurlijk water uit allerlei bronnen, water dat niet vervuild is en eentje dat geen chloor of chemicalieën bevat.

  Bronwater van Saijo, Japan

  Water uit Lourdes, Frankrijk
  Ze namen ook water en speelden er muziek voor, bevroren het en fotografeerden de kristallen. Kijk maar:

  Beethoven's Pastorale

  Kawachi Folk Dans

   Bach's “Air for the G string”

  Heavy Metal Muziek

  Wat weet je nog meer over water? Denk aan sneeuwvlokjes. Wat hebben sneeuwvlokjes? Elke sneeuwvlok is uniek. Nooit lijken twee sneeuwvlokken op elkaar. Ze hebben allemaal hun eigen vorm. Is dat niet verbazingwekkend? Wat Masaru Emoto ontdekte was dat geen twee waterkristallen ooit hetzelfde zijn. Het is net alsof elke waterkristal zijn eigen unieke persoonlijkheid heeft. We weten ook dat water, in tegenstelling tot andere vloeistoffen, de enige vloeistof is die lichter wordt in vaste vorm. Ijs is lichter dan water. Dit zorgt ervoor dat wanneer water in meren en oceanen bevriest, het ijs blijft drijven en het zeeleven eronder ongedeerd blijft onder de ijslaag. Geen enkele andere vloeistof doet dat.

  Jij en je voedsel bestaan voor het grootste deel uit water en de reacties die je in de bovenstaande plaatjes ziet zijn exact gelijk aan die in het water in je lichaam, in het voedsel dat je opneemt, het water dat je drinkt enzovoort. Er is communicatie, informatie overdracht en essentiële veranderingen, terwijl je dacht dat die er niet waren.

  Het kattenonderzoek van Pottenger bewijst volledig en op wetenschappelijke wijze dat het eten van dood voedsel organismen laat af takelen (inclusief mensen)

  Het kattenonderzoek van Pottenger werd door Dr. Francis Pottenger tussen 1932 en 1942 uitgevoerd op 900 katten.  Het onderzoek zelf werd uitgevoerd samen met Dr. Alvin Foord die een pathologie professor was aan de universiteit van Zuid Californië. Het was een onderzoek dat werd uitgevoerd onder specifieke wetenschappelijke condities met een zeer nauwkeurige verslaglegging, bijhouden van tabellen, observatie en statistische analyse. Alle katten hadden een complete medische voorgeschiedenis zelfs voor het begin van het experiment.

  De katten werden ingedeeld in twee groepen. Er was een controle groep die op een dieet van rauw vlees, melk en levertraan werd gezet. De andere groep kreeg een dieet van gekookt vlees en melk plus de levertraan. Het volgende gebeurde met opeenvolgende generaties van de katten.

  De controle groep die een rauw dieet kreeg bleef gezond en kreeg gezonde nakomelingen in de eerste generatie. De katten die gekookt voedsel kregen hadden in de eerste generatie ook gezonde nakomelingen. In de tweede generatie begonnen er opvallende verschillende op te treden. Binnen de eerste twee generaties was de schade van het gekookte voedsel niet zichtbaar. In de vierde generatie katten kwamen echter de duidelijkste gevolgen aan het licht. De katten die rauw voedsel aten hadden nakomelingen zonder problemen, net als elke andere gezonde kat. De katten die gekookt voedsel aten konden echter geen kittens krijgen. Met andere woorden, er was geen vierde generatie katten om het onderzoek voort te zetten naar het effect van gekookt voedsel. Alle katten van de derde generatie die met gekookt voedsel waren grootgebracht, konden geen gezonde nakomelingen krijgen. Sommigen waren onvruchtbaar en de rest kreeg kittens die minder dan 6 maanden leefden. Besef wel dat in beide groepen de hoeveelheden voedsel hetzelfde waren. Het enige verschil was dat de ene groep gekookt voedsel kreeg en de andere groep niet. En de enige voedingsmiddelen die al deze katten kregen waren uitsluitend vlees, melk en levertraan. Geen enkele kat kreeg iets anders.

  Nu gaan we na welke andere veranderingen ze vonden bij deze katten. De katten die rauw voedsel aten werden uiteindelijk even groot en hun vacht, weefsels en skelet waren volkomen normaal. De hoeveelheid kalk en fosfor in hun beenderen was ook goed. Hun organen groeiden normaal. Hun zenuwstelsel werkte goed en hun coördinatie was perfect. Ze waren heel goed bestand tegen infecties. Hun nakomelingen waren ook prima in orde. Hun geestestoestand was heel stabiel en vriendelijk. Je kon met ze spelen. Er waren ook geen geboortecomplicaties en het baren en voeden van de kittens verliep normaal. De katten kregen gemiddeld vijf kittens die elk ongeveer 119 gram wogen.

  De katten die gekookt vlees en gekookte melk kregen, kregen in toenemende mate nakomelingen met abnormale afwijkingen in hun skelet. Hun beenderen werden zacht en breekbaar in de derde generatie. En vanaf de eerste generatie werden de volgende problemen bij alle katten die gekookt voedsel aten gevonden: niet goed kunnen zien, hartproblemen, schildklier- en blaasproblemen, problemen van het zenuwstelsel, meningitis en verlamming, infecties van diverse organen, problemen met de eierstokken en testes, leverproblemen, problemen met de beenderen, afwijkingen in het zien, ontstekingen, verstopping van de uterus, atrofiëring van diverse organen, de voortplantingsorganen lieten het afweten enzovoort. Bij de katten die gekookt voedsel aten traden ook in de eerste generatie 25 % miskramen op, 70 % van de nakomelingen van de tweede generatie was een miskraam en in alle gevallen was het baren moeilijk en soms overleden de poezen tijdens het baren. De kittens van moeders die gekookt voedsel aten, wogen ook ongeveer 19 gram minder dan die van de katten die rauw voedsel aten. Hun huid begon ook achteruit te gaan, met parasieten, striemen en allergieën. Bij elke generatie werden deze problemen steeds erger.

  In de derde generatie waren de botten van de katten uit de groep die gekookt voedsel aten rubberachtig geworden. Hun geestestoestand was ook niet meer normaal. In elke nieuwe generatie werden de katten meer onvoorspelbaar, sneller geïrriteerd, ze beten en krabten meer en waren minder speels enzovoort. De katers werden heel rustig en er trad een achteruitgang op in hun libido en sexuele interesse, terwijl de vrouwtjes zeer agressief werden. Sex met hetzelfde geslacht nam ook heel veel toe.

  De katten kregen vervolgens weer rauw voedsel om te zien wat er zou gebeuren. Pas na vier generaties katten op een normaal gezond dieet werden weer volkomen normale katten geboren. Dit is dus wat we weten van dit experiment. De katten kregen drie generaties lang gekookt voedsel. De derde generatie kon geen vierde generatie produceren. Deze katten kregen toen weer hun normale rauwe voedsel om te zien wat er zou gebeuren en er waren vier generaties nodig om terug te keren tot volledig normale katten.

  We zijn er niet zeker van hoeveel generaties mensen nodig zijn om de complete chaos te bereiken net als de katten, maar we kunnen de tekenen ervan al zien. Elke nieuwe generatie mensen die nu wordt geboren heeft steeds meer complicaties en gezondheidsproblemen op steeds jongere leeftijd dan de vorige. We zien nu dat kinderen ziekten krijgen die vroeger alleen bij oudere mensen voorkwamen.

  Maar laten we weer naar de katten kijken. Wat de wetenschappers merkten was dat verschillende lichaamsdelen van de katten verschillende tijdsperioden nodig hadden om weer normaal te worden. Sommige systemen hadden een generatie nodig: sommige hadden twee generaties nodig enzovoort. Maar over het algemeen duurde het voor deze groep katten vier generaties voordat alles helemaal normaal was geworden.

  Hier zijn wat meer resultaten van dit experiment. Het experiment werd herhaald, maar in plaats van gekookt vlees kregen de katten een derde van het dieet in rauw vlees plus tweederde van hun dieet in gekookte, gezoete melk. De enige verandering was hier dus dat de katten melk kregen waar iets mee was gedaan. Opnieuw waren de resultaten hetzelfde. Ook al was het vlees nu rauw, de aanwezigheid van de bewerkte melk leidde tot problemen. Een andere opmerkelijke waarneming was dat de poezen na een dieet van gekookt voedsel gedurende 12 tot 18 maanden, nooit meer normale kittens konden krijgen en dat alle kittens één of andere afwijking hadden.

  Een soortgelijk experiment werd uitgevoerd met ratten. De ratten werden door een heel andere groep wetenschappers bestudeerd. Er waren twee groepen ratten. Eén groep kreeg volkoren tarwe die gezond was, en een andere groep kreeg het witte meel na bewerking, die je in de supermarkt vindt. De ratten die opgroeiden met wit meel, waren kleiner dan gemiddeld, agressief en vijandig, en hadden heel veel gebitsproblemen. De ratten die volkoren tarwe kregen hadden geen problemen.

  Nog een soortgelijk onderzoek werd gedaan met varkens. Een groep varkens kreeg een dieet van bewerkt voedsel. En opnieuw had deze groep gezondheidsproblemen en nakomelingen met afwijkingen. Met varkens hoefde slechts één generatie gezond te eten en de nakomelingen waren weer normaal. Zoals je kunt zien lijkt het erop dat verschillende dieren die verschillend voedsel eten, in verschillend tempo ziek worden en weer beter worden na het eten van bewerkt voedsel, maar ze takelden allemaal af door gekookt voedsel. Dat is de ene constante factor, de degeneratie van het lichaam, de geest en de emoties na het voeren van bewerkt voedsel.  Dieet, voeding, gezondheid: meer onderwerpen

  WE RAAKTEN VERDWAALD NA 1950, NU WORSTELEN WE IN DE MIST. INZICHT IN DE ECHTE OORZAAK VAN OVERGEWICHT EN GEZONDHEIDSPROBLEMEN.
  Kunnen we het helemaal bij het verkeerde eind hebben met onze theorieën over voeding?
  Water: Ooit was je 95% water, nu ben je 70% water. Wat nog meer?
  WAT JE MISSCHIEN NIET WIST OVER GEZONDHEID EN HET VERBAND DAT HET HEEFT MET VOEDSEL EN GEWICHT.
  Gezondheid en ziekten: ziekten zijn niet wat de meeste mensen denken dat ze zijn. Gezondheid hangt heel nauw samen met voedsel en gewicht. Heel nauw.
  Waardoor wordt ziekte echt veroorzaakt? Zijn bacteriën de eerste oorzaak of is er iets anders dat ziekte veroorzaakt en zwengelen bacteriën eenvoudig die oorzaak aan?
   Het verzwegen verhaal achter DNA.
  WAT JE MISSCHIEN NIET WIST OVER DE DIVERSE VOEDSELGROEPEN.
  pH niveaus, lichaam en bloedgroepen: hun relatie met voeding, gewicht en gezondheid.
  Bloedgroepen en voedsel.
  Fysiologische systemen en voedsel.
   Ayurveda en voeding
   Bloed pH, voedsel en menselijk functioneren.
  Vlees: Eindelijk, geef me alsjeblieft alle feiten.
   Is het menselijk biologisch systeem ontworpen om vlees te consumeren?
   Verborgen vuile geheimen onthuld.
   De verborgen vuile geheimen van de rundvleesindustrie onthuld.
  De verborgen vuile geheimen van de pluimvee-industrie onthuld.
  De verborgen vuile geheimen van de varkensvleesindustrie onthuld.
  Vis: is het de veiligste van alle vleessoorten of niet?
  Meer verborgen geheimen van de vleesindustrie die nog krankzinniger zijn.
   De vleesindustrie is in vele opzichten niet efficiënt en brengt het globale systeem enorme schade toe.
  Even een stukje geschiedenis: hebben we altijd vlees gegeten en in welke hoeveelheden?
  Ter afsluiting van de vleeskwestie.
  Zuivelgebruik: is het normaal of heeft de reclame ons het aangepraat?
  Hoe gebruikt de natuur melk en waar passen wij daarin? En hoe gaan onze lichamen om met melk?
  WAT JE MISSCHIEN NIET WIST OVER VOEDINGS- COMPONENTEN.
  Suiker: Een prachtig ding van nature dat na 1950 werd gekaapt. Begrijp het.
  Hoe suiker op kunstmatige wijze wordt gebruikt om je te bedotten.
  Proteïne: laten we de onzin doorprikken en naar het totaalbeeld kijken.
  Proteïne behoeften en bronnen. De waarheden, de propaganda en de mythes.
  Vette feiten over vet: Heb je daar een compleet en correct beeld van?
  De rol van vetten.
  Hoeveelheden vet in voedsel.

  Water): Meer over de magische vloeistof en jou.
  WAT JE MISSCHIEN NIET WIST OVER NIET-FYSIEKE ASPECTEN VAN VOEDSEL, KOKEN, VOEDSEL, CONSERVATIE EN GENETISCHE VERANDERING.
  Niet-fysieke aspecten van voedsel.
  Koken en bewaren: is het normaal? Is het bezig ons te vermoorden? Hebben we dit altijd gedaan?
  Is koken en conserveren natuurlijk?
  Wat gebeurt er wanneer je voedsel kookt of conserveert?
  Genetisch gemodificeerd voedsel.
  WAT JE MISSCHIEN NIET WIST OVER EETGEWOONTEN, DIETEN EN GEWICHT.
  Calorieën tellen: Een zware druk, onnodig en zelfbestraffend. Waarom zijn we de enige soort die het nodig schijnen te hebben? We hebben het niet nodig.
   Wat is dan de waarheid over calorieën?
  Smaken, trek en eetgewoonten.
  Zijn je smaken werkelijk jouw smaken of ben je geprogrammeerd als baby en terwijl je opgroeide?
   Wanneer en hoe zou ik moeten eten?
  Hoe zou ik mijn voedsel moeten combineren in een maaltijd?
  Hoe zit het met eetverslavingen en emotionele verbanden met voedsel?
  Emotionele redenen voor vet en verbanden met vet.
  Wat zou ik over aanvullingen (supplementen) moeten weten?
  Gewicht: De waarheid onthuld, de naakte onzin.
  Wat is het ideale gewicht?
  DE TOTALE, EENVOUDIGE, KRACHTIGE, NATUURLIJKE EN MOEITELOZE OPLOSSING.
  De voeding die alles voor je op zal lossen.
  Levend voedsel geeft leven. Dood voedsel niet. Keer terug naar het leven.
  Rauwe, frisse fruit- en groentesappen.
  De krachtvoedingsmiddelen van de natuur.
   Organisch voedsel heeft op vele manieren de leiding.
  De overgang naar gezond leven.
  Hoeveel moet je dus wegen?
  Hoe zit het met oefening en slaap?
  Door de overgang.
  EEN BELANGRIJK WOORD OVER INFORMATIE EN KEUZES.
  Informatie: de machtigste munt ter wereld. Begrijp je het?
  Elke dag komt er op deze planeet nieuwe informatie aan en wordt oude informatie gecorrigeerd. Op die manier groeien we.

 • De volgende producten zijn hier te koop:
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook en tastbaar boek.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • Een cd met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.
 • Een audio CD "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • Een audio CD "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: De audio CD "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap" samen met de audio CD "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • De audio CD "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties van de CD "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten geef ik een audio CD met deze korte meditaties. Deze CD wordt verkocht voor 5 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de CD had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Net als in de winkel kunnen CD's binnen 7 dagen geruild worden. Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke CD een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij absolute1.net is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van ebooks van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.


  Op mijn andere website www.trans4mator.nl is er voor jou een gratis audio oefening voor de transformatie van je lichaam. (7 min23):  Onze producten worden geleverd nadat de betaling vooraf is overgemaakt op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Mensen in het buitenland kunnen de iban en bic nummers ontvangen voor kosteloze betaling. Mail de producten die je wilt ontvangen, of vul het bestelformulier in, dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Het is ook mogelijk via Paypal te betalen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar de webpagina over trainingen op www.trans4mator.nl . Daar vind je verder op het inschrijfformulier informatie over data en prijzen.
  De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.
  Je kunt hier gratis een ebook van James Allen "Zoals een mens denkt" downloaden.
  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht


  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • James Allen -
  'Van armoede naar macht'.

  Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen, of vul het bestelformulier in. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Wanneer je lid bent van Paypal kun je al je inkopen op internet heel gemakkelijk betalen.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  annie rix militz rijkdom en eer


  Annie Rix Militz -
  Rijkdom en eer
  .
  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  Koop dit ebook voor 8 euro via Paypal of bestel het per email Bestellingen Vermeld welke ebooks je wilt ontvangen. Je ontvangt dan het rekeningnummer voor de betaling. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop dit ebook of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen, of vul het bestelformulier in.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees hier meer over dit boek
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.
  Ook te bestellen als tastbaar boek samen met "Lessen in Waarheid" in 1 band voor 18.90 euro.
  email Bestellingenhier om te bestellen en vermeldt de producten die je wilt ontvangen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Ook te bestellen als tastbaar boek samen met "Lessen in Waarheid" in 1 band voor 18,90 euro.
  Koop dit boek snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Als je in Europa, maar buiten Nederland woont, koop dit boek snel en veilig voor 20.90 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitwegvoor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email Bestellingen Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van één! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email Bestellingen ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per email Bestellingen Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken
  Te koop bij ons een audio cd "Heel je verleden" met oefeningen en geleide meditaties voor 30 euro inclusief portokosten in Nederland. De muziek op deze cd bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze cd. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting." Beluister hier een stukje:

  Misschien koop je de CD liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  Woon je in Europa maar buiten Nederland, dan betaal je 2 euro extra voor de portokosten, dus 32 euro:


  Een audio CD "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen" te koop Deze CD met oefeningen om je intenties te verwezenlijken kost 20 euro (voor België is dat 22 euro). Je ontvangt daarbij de audio CD "Korte Meditaties" als bonus. De CD "De Transformator voor de toekomst van je dromen" bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart. Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.
  Bestel de CD nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier.
  Of koop de CD snel en gemakkelijk via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Voor de rest van Europa is de prijs 22 euro. Klik hier:

  Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken. Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze audio CD's voor Overvloed en Meesterschap De prijs is 35 euro en je ontvangt een CD voor overdag en een CD die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze CD's zijn hetzelfde, alleen bevat de CD voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze CD bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieën. Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze CD-set nu samen met de CD "Terug naar de toekomst" voor 47 euro. Zo combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.

  Beluister een klein stukje van deze transformatie-CD. (2 min.44). Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.

  Koop de CD-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR CD-set nu samen met de cd "TOEKOMSTDROMEN" voor 47 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Voor de rest van Europa is de prijs van de Transformator CD's geen 35, maar 37 euro. Klik hier:

  Woon je buiten Nederland, dan kosten de Transformator CD's samen met "Toekomstdromen" 49 euro.

  Nu te koop bij Absolute 1 "Zoals een mens denkt" van James Allen als audio CD met boekje voor 13,00 euro inclusief porto.

  Het boekje van James Allen blijft een gigantisch succes!

  Een tijdloze klassieke bestseller!

  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt hier gratis het ebook downloaden.
  Te koop bij ons in het Nederlands als audio cd met luisterboek en tekst op papier voor 13 euro (15 Euro voor mensen in België). Ik geef je daarbij de bonus audio CD "Korte Meditaties".
  Beluister alvast een stukje van " Zoals een mens denkt". (1 min16)

  Bestel deze cd met boekje nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier .
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Klik op de witte knop als je liever betaalt via Paypal (13 euro):
  Als je in Europa en buiten Nederland woont, koop dit pakket snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. De prijs is dan 15 euro.

  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden.

  Er is een unieke audio CD bij ons uitgekomen die 4 meditaties en een lezing bevat.
  1 - De lichaamsmeditatie die je op mijn www.trans4mator site kunt downloaden.
  2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54). Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes.

  3. De meditatie voor eliminatie van negatieve banden, die gratis verkrijgbaar is bij ons.
  4 - De laatste is een oefening om je energie in balans te brengen en te zuiveren van energieën die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
  5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je de inleiding van dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt ook een paar stukjes uit deze oefening beluisteren en zelfs een korte video ervan zien.

  Bestel nu deze CD met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 5 euro inclusief portokosten per email of met behulp van het bestelformulier wanneer je besluit dat dit voor jou is.
  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan.
  Als je buiten Nederland, maar wel in Europa woont, komt er twee euro bij voor portokosten. De prijs is dan 7 euro.
  Deze audio meditaties zijn nu ook te koop als MP3 bestanden om snel te downloaden voor 3.50 euro. Je ontvangt dan als extra bonus de meditatie "Goddelijk Bewustzijn". Je kunt hiervoor ook via Paypal betalen:  - Tot mei 2019 mailde ik een nieuwsbrief rond, die nu is opgeheven. Want ik moest kiezen tussen tijd besteden aan het schrijven van nieuwsbrieven en bijhouden van mijn ledenadministratie of boeken schrijven. Ik heb voor het laatste gekozen. Daarom kun je nu de artikelen in de nieuwsbrieven hier lezen met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen - jezelf opnieuw te conditioneren - overtuigingen op te sporen - visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn:

  een link naar de webpagina met de gratis handleiding vernieuwde EVT technieken van de Transformator. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.  - Nr.1 - de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de originele versie van The Secret
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniëren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 - Larry King, Michael Beckwith
  - Nr.4 - de waarde van tienden en geven
  - Nr.5 - Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen
  - Nr.7 - Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht(video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet)
  - Nr.8 - Obama's verkiezing in 2009
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten
  - Nr.10 - de kruisloop een oefening om je energie-systeem in balans te brengen
  - Nr.11- - Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest om contact te maken met je onderbewustzijn
  - Nr.12 - Susan Boyle's auditie en reacties van lezers. Susan is nu vast heel vaak gekust.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote
  - Nr.14 - De macht van je geest en video's over mind power
  - Nr.15 - Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten
  - Nr.16 - Over Visionboards, Mindmovies en schatkaarten
  - Nr.17 - Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen
  - Nr.18 - Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee
  - Nr.19 - De Transformator en contrast
  - Nr.20- Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 - Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met reverend Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 - Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 - Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24: Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld om je vermogen en kracht te vergroten om het leven van je dromen te verwezenlijken;
  - nr.25 over gezond leven en EVT voor hoofdpijn
  - nr.26 Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel
  - nr.27 Een audio oefening voor meer zelfwaardering
  - nr.28 oordelen van ego
  - nr.29 de tegenstellingen overstijgen
  - nr.30 Inspiratie door Jim Carrey & de film As it is in Heaven
  - nr.31 over donaties en negativiteit onderdrukken

  -Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponenentieel toeneemt? De nieuwste gratis audio meditatie "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf, want..." bestaat uit deel 1 (een inleiding) en deel 2, de oefening voor meer zelfwaardering, meer eigenwaarde en een beter zelfbeeld.
  Hier zijn filmpjes met deze oefening:


  Je kunt de inleiding alvast downloaden en beluisteren. (ca.15 min.) en hier is Deel 2 (ca.25 min.)


  Je mag me gerust mailen om me gelukkig te maken met bericht over de positieve effecten van dit Transformatorspel op je leven. Mail me ook als je vragen of aanbevelingen hebt, die mij helpen om dit spel nog beter te maken.

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES & MARGARETH LEE


  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed! Wallace Wattles zegt dat zijn boek bedoeld is 'voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen over dit boek voordat je het koopt.

  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 16.90 euro of
  MP3 audio CD met het gesproken boek voor 11,95 euro of
  ebook voor 9.95 euro of
  online luisterboek voor 8 euro.
  Speciale aanbiedingen omdat velen de combinatie van lezen en luisteren een geweldige hulp vonden om deze begrippen in zich op te nemen:
  Nu kun je het MP3 audio boek op CD samen met het boek "Rijkdom door scheppend denken" kopen voor 24.90 euro in plaats van 28.85 euro. Een feestelijke korting!
  Of koop nu het ebook samen met het online luisterboek voor 14.95 euro.

  Tevens ontvangt elke online koper van het ebook als bonus een link naar een MP3 audio meditatie van de CD "Korte meditaties".

  De kopers van tastbare producten geef ik een audio CD met deze korte meditaties. Deze CD wordt verkocht voor 5 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de CD had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt. De CD is niet verkrijgbaar in winkels.

  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "online audio Wattles" of "ebook Wattles" of "Watlles audio & ebook" of "Wattles tastbaar boek" of "Wattles CD" of "Wattles boek en CD". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan krijg je een link waar je het gekochte kunt downloaden.

  Of koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Koop dit boek als MP3 luisterboek voor 8 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Samen met het ebook kost het MP3 luisterboek 14.95 euro. Je kunt het hier via Paypal kopen:
  Koop het tastbare boek voor 16.90 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen 2 euro extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan voor 18.90 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek met de MP3 CD met luisterboek voor 24.90 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Koop met een klik op de knop de MP3 CD met luisterboek voor 11.95 euro via Paypal.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop de MP3 CD met luisterboek voor 13.95 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek met MP3 CD met luisterboek voor 26.90 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.


  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt met dit boek en het luisterboek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Beluister het hier:


  Ik ben heel blij te kunnen berichten dat mijn boek `Het Licht in het Onze Vader: de oneindige cursus` niet langer alleen in het Engels te koop is bij Amazon.com, Barnes & Noble, Walmart en andere bekende boekhandels in de VS. Het is nu ook in het Nederlands gedrukt en te koop voor 17.95 euro (ISBN 90-77225-03-X). Je kunt het in het Engels ook bestellen via de website van Lulu, de uitgever www.lulu.com of bestel het in het Nederlands per email . Je krijgt dan het rekeningnummer om te betalen. Je kunt hier ook via Paypal betalen.

  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:
  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in één keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiële situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geïnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  Ik kreeg een hele fijne mail van Nicole B. die "het licht in het onze vader" bijzonder prees. Ze schreef:
  Eindelijk heb ik je boek Het licht in het onze Vader uit gelezen. Wat een prachtig boek heb je geschreven! Een hele waardevolle aanvulling op het bestuderen van een cursus in wonderen. Dank je wel! Ik zal het zeker nog vaak opnieuw lezen.

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hé?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!


  Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader .


  Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

  Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
  html bestand
  of als PDF bestand


  Te koop bij ons als pocketboek in tastbare vorm voor 17.95 euro plus portokosten.
  Tijdelijke aanbieding: gratis verzending, kopers in Nederland hoeven geen portokosten te betalen! Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio CD "Korte Meditaties" als bonus.
  Of koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van één! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!

  Bestel per mail en geef op welke ebooks je wilt ontvangen. Plaats a.u.b. in de regel van onderwerp of in de tekst de naam : boek - het licht in het onze vader" of "ebook - het licht in het onze vader". Je ontvangt dan het rekeningnummer voor de betaling.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Of .... Om het ebook snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop met de tekst "Add to Cart".
  Of koop het tastbare boek voor 17,95 euro snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
  in Europa, maar buiten Nederland woont kost het boek 19.95 euro. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal.


  Beluister hier het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm

 • gratis spirituele ebooks artikelen Te koop spirituele ebooks boek beschrijvingen en recensies De Energetische Transformator & EVT Vind je passie met de Transformator!

  kinderpagina

  Sulamith Wulfing, Gustav Doré, Cicely Mary Barker, Marja Lee Kruÿt e.v.a.
  de gouden poort van Sulamith Wülfing
  kunst van Sulamith Wulfing
  Doyle
  elfen en feeën
  bloemenkinderen van cicely mary barker
  meer elfjes
  inspirerende Engelse song teksten


  metafysische Engelse poëzie
  gratis handleiding stoppen met roken


  tastbare boeken kopen www.cursusinwonderen.nl interessante sites vegetarisch smullen dieet, voeding en gezondheid spiritueel tuinieren English absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks