artikelen boek_recensies gratis_spirituele_ebooks ebooks_kopen tastbare_boeken kopen www.trans4mator.nl de_Transformator voor Energetische Verandering Vind_je_passie_met_de_Transformator! English_absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks
email hier om lid te worden van de gratis ebookclub inspirerende Engelse songteksten metafysische_Engelse_poŽzie afbeeldingen symbolische kunst kinderpagina interessante_sites vegetarisch_smullen

voeding_&_gezondheid
spiritueel_tuinieren


Zoals een mens denkt

De essentie van dit boekje spreekt uit het volgende citaat:

'De geest van een mens kan vergeleken worden met een tuin, die verstandig onderhouden kan worden of die men wild kan laten worden. Maar of het nu onderhouden is of verwaarloosd, het moet en het zal groeien. Als er geen nuttige zaden in geplaatst worden, dan zal een overvloed aan nutteloze onkruidzaden erin terecht komen en hun eigen soort blijven voortbrengen.

Net zoals een tuinier zijn grond cultiveert, het vrij houdt van onkruid en er de bloemen en vruchten plant die hij wenst, zo kan een mens de tuin van zijn geest onderhouden. Hij kan al de verkeerde, nutteloze en onzuivere gedachten wieden en de bloemen en vruchten van juiste, nuttige en zuivere gedachten tot in de perfectie kweken. Door dit proces te volgen, ontdekt een mens vroeger of later dat hij de meesterhovenier van zijn ziel is, de regisseur van zijn leven. Ook onthult hij in zichzelf de denkfouten en begrijpt met toenemende precisie hoe de gedachtekrachten en geestelijke elementen werken in het vormen van karakter, omstandigheden en bestemming.

Denken en karakter zijn één en aangezien karakter zich alleen kan uiten en ontdekken door omgeving en omstandigheden, zullen de uiterlijke omstandigheden van het leven van iemand altijd harmonieus gerelateerd zijn aan diens innerlijke toestand.

Dit betekent niet dat de uiterlijke omstandigheden van iemand op een bepaald moment een aanwijzing vormen voor zijn hele karakter, maar dat die omstandigheden zo nauw verbonden zijn met het één of andere vitale deel van zijn denken dat ze voorlopig onmisbaar zijn voor zijn ontwikkeling.'

Bekijk ook onze gratis spirituele ebooks e.a.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Het boekje van James Allen blijft een gigantisch succes!
Nu te koop bij ons "Zoals een mens denkt" van James Allen als eboek voor 4,75 euro.
Een tijdloze klassieke bestseller!

Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust.

Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
Of bestel het ebook per email voor 4.75 euro. Nadat de betaling is overgemaakt op de rekening van Stichting Absolute 1 te Almere, krijg je een link naar het ebook. Plaats a.u.b. de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank!
email
Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Koop het bij ons in het Nederlands als audioboek op cd met gesproken tekst en boekje voor 13,00 euro. Afspeelbaar op elke normale CD speler. Voor de overige landen in Europa is dit 15.00 euro. Verzending is gratis in Nederland, voor de overige landen in Europa komt er 2 euro porto bij.
Kopers van tastbare producten ontvangen als geschenk tevens de audio CD "Korte Meditaties". De diepe zuiverende werking van deze oefeningen en meditaties hebben al veel helende ervaringen tot stand gebracht. Bestel deze CD met boekje per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "CD James Allen". Dank je wel!
Of vul het bestelformulier in. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel! Na overmaking van de betaling op naam van Stichting Absolute 1 te Almere, krijg je een link waar je dit ebook kunt downloaden.

Of koop dit luisterboek op CD snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Vermeld dan ook het adres waar het pakket heen moet.

Als je in Europa en buiten Nederland woont, koop dit pakket snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. De prijs is dan 15 euro. Vermeld dan ook je adres, waar het heen moet, dan wordt het meteen gepost.

Nu te koop het ebook samen met een MP3 audio online voor 8.70 euro. Dat kan via Paypal of door een mailtje te zenden.


Beluister alvast een deel ervan.

Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!