email en wordt lid van de ebookclub gratis spirituele ebooks tastbare boeken kopen Energetische Transformator & EVT voor kinderen sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten vegetarische recepten subliminale software metafysische Engelse gedichten

inspirerende Engelse songteksten
artikelen boek beschrijvingen en recensies ebook-winkel Vind je passie met de Transformator! afbeeldingen dieet, voeding en gezondheid spiritueel tuinieren English absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks


Bevrijdt de kracht van je geest door subliminale boodschappen
© Margareth Liew-On, 2004

De regering van de VS verboden ze op TV en radio in 1974. Ze werden ooit gebruikt om de verkoop van popcorn met bijna 60% te verhogen. En tegenwoordig gaan talloze shows in de stijl van Derren Brown over de hele wereld hierover.

Ik heb het natuurlijk over subliminale boodschappen.

Sex schijnt goed te verkopen. Niet alleen maken de reclamemakers er openlijk gebruik van in hun advertenties, ook subliminaal worden kopers ermee verleid. Ook de tabaksindustrie is ervan beschuldigd dat ze gebruik maken van ingebedde visuele boodschappen. Bijvoorbeeld wordt gewezen op sexueel suggestieve beelden van een standaard pakje Camel. Als je blijkbaar goed kijkt naar het been van de kameel op het pakje, zul je een beeld zien van een naakte man die rechtop staat met een erectie.

Ook over de frisdrankindustrie is veel te doen. Op het internet las ik dat de blikjes van Cola Light sexueel getinte symbolen bevatten. Pepsi heeft zelfs in 1990 blikjes uit de handel genomen, nadat er protesten waren gerezen dat Pepsi mensen subliminaal manipuleerde door de blikjes zo te ontwerpen dat wanneer er pakken met 6 stuks in de winkel op elkaar werden gestapeld, er het woord SEX tevoorschijn kwam uit het schijnbare willekeurige ontwerp.

De media hebben hier een hoop drukte over gemaakt. Ze worden echter niet alleen gebruikt door reclamemakers om ons een andere frisdrank aan te smeren. Subliminale boodschappen  kunnen ook gebruikt worden om blijvende veranderingen in je leven te scheppen,

In dit korte artikel, zal ik een methode belichten die je kunt gebruiken om subliminale boodschappen voor jou te laten werken – met ingang van nu!
Maar voor we beginnen, laten we ons eerst afvragen: wat zijn subliminale boodschappen precies?
Subliminaal wordt gedefinieerd als “onder de drempel van het bewustzijn”. Subliminale overbrenging verwijst naar de handeling van het recchtstreeks zenden van boodschappen naar de machtige onderbewuste geest, dat deel van je denken dat alles bestuurt, vanaf geheugen tot lichaamstemperatuur tot de basiseigenschappen van je bewuste geest.

Het beroemdste experiment in de geschiedenis van subliminale boodschappen werd uitgevoerd door dr. James Vicary, die de woorden “ik wil popcorn” drink meer cola” heel even, net 100 milliseconden, liet flitsen voor een zaal vol bioscoopbezoekers. Niemand “zag” de boodschappen officieel, ze waren beneden het bewustzijnsniveau, toch nam de verkoop van popcorn met 57,8 % toe en die van cola met 18,1%.

De regering van de Verenigde Staten verbood het gebruik van deze machtige suggestie techniek in advertenties, maar het potentieel ervan als een revolutionair hulpmiddel voor zelfverbetering drong gauw door. De macht om bevelen voor zelfverbetering rechtstreeks naar het onderbewustzijn te sturen was plotseling beschikbaar voor de grote massa.

Maar hoe?
Fundamenteel zijn er twee manieren waarop je subliminale boodschappen kunt sturen. Visueel, zoals met de populaire Subliminale Power software. Of, minder effectief, met gebruik van geluid met de subliminale cd’s die overal verkrijgbaar zijn.


De affirmaties van de Subliminale Power Software hebben betrekking op:

Leren houden van jezelf.
Omgaan met kritiek.
Jezelf motiveren.
Geweldig zakelijk succes.
Succesvol examen doen.
Snel afvallen.
Beter lichaamsbeeld.
Creatief denken.
Spreken in het openbaar.
Actie ondernemen vol zelfvertrouwen.
Fenomenaal geheugen ontwikkelen.
Bewust helder dromen.
Stoppen met roken.
Love Power Pack (liefdesrelaties).
Messcherpe spitsvondigheid.
Je verleden loslaten.
Zelfwaardering enorm verhogen.
Snel lezen.
Stress vermindering.
Superieure beslissingen nemen.
Bijzonder zelfvertrouwen.

Enkele voorbeelden van affirmaties in dit programma:
ik accepteer mijn fysieke zelf
ik accepteer mezelf precies zoals ik ben
ik kijk in de spiegel en ik ontmoet God
ik kijk in de spiegel en ik kijk in de ogen van God
mijn lichaam doet precies wat het moet doen
mijn lichaam is in werkelijkheid goddelijk volmaakt
ik heb het lichaam van de Christus
mijn lichaam is altijd goddelijk volmaakt
ik hou van mezelf
ik hou van mijn lichaam
ik omhels mezelf
mijn lichaam is precies goed
ik zie er altijd goed uit
ik bepaal hoe ik eruit zie
ik hou steeds meer van mezelf
mijn uiterlijk weerspiegelt mijn ziel
ik ben een schepper
ik heb controle over mezelf
ik heb een positieve levenshouding
elke dag gaat het steeds beter met me
ik ben belangrijk
ik ben mooi
ik hou van mezelf en anderen
elke dag accepteer ik mezelf meer en meer
het is nu oke om mezelf helemaal te accepteren

Je kunt ook zelf affirmaties toevoegen.

Bestel de subliminale software nu hier.

Het is Engelstalig, maar je kunt daarbij gratis van mij enkele Nederlandstalige affirmaties ontvangen om je onbewuste te (her)programmeren en de controle over je geest weer in eigen handen te nemen. Mail me zodra je het programma hebt gekocht, dan ontvang je deze krachtige boodschappen.

Er is ook een nieuwe manier om je eigen subliminale CD's op je PC te maken. Wil je de krachtigste subliminale CD's ter wereld? Met Subliminal-Studio leer je alle geheimen hiervan. Bestel de software HIER!

Als je budget echter heel laag is, is er een veel goedkopere manier om de macht van subliminale overbrenging voor jou werkzaam te laten zijn!
Dat doe je door een paar kerndoelen vast te stellen waarop je je nu zou willen concentreren. Je wilt bijvoorbeeld misschien sneller leren of stoppen met roken of afvallen. Schrijf dat doel op als een korte, eenvoudige, positieve affirmatie – zoals “ik ben een vlugge leerling” of “ik ben bereid om te stoppen met roken” of “ik val steeds meer af”.

Schrijf nu je affirmatie op, duidelijk en met een dikke zwarte markeerstift op een witte kaart. Maak ongeveer drie kaarten, elk met affirmaties die over je kernthema gaan en berg ze naast je bed op, samen met een zaklamp.

Hierna volgt het ongezellige deel! We gaan je geest hiermee doordringen terwijl die in een hogelijk ontvankelijke toestand is, door midden in de nacht te ontwaken, wanneer de deur naar je onderbewustzijn wijd open is. 

Stel je wekker in om 3 uur ‘s morgens en ga dan zoals gewoonlijk slapen. Zodra je het alarm hoort, zet het af en pak de affirmatie kaarten en je zaklamp haast instinctief op.

Het moet helemaal donker in de kamer zijn. Doe dan je zaklamp heel snel een dozijn keer aan en uit over elke affirmatie kaart. Terwijl je dit doet, kijk naar de kaarten. Probeer niet bewust de woorden op te merken. Deze subliminale boodschappen zijn voor het onderbewustzijn.

Wanneer je klaar bent, doe de zaklamp uit, leg de kaarten neer en ga weer slapen. Het zal slechts twee minuten in beslag nemen en je zult beslist meteen weer in een diepe rustgevende slaap vallen.

Dat is het:   je hebt net een bundel subliminale boodschappen rechtstreeks naar je onderbewuste gestuurd. Wat nu volgt is opwindend!

Nadat ze deze techniek de eerste paar nachten hebben gebruikt, melden de meeste individuen dat ze dromen krijgen die oplossingen aandragen voor het bereiken van hun doelen of hun beslissingen beïnvloeden. Een weekje later en praktisch alle deelnemers merken een serieuze beweging in de richting van hun kerndoel. Hun leersnelheid neemt dramatisch toe. Hun nicotine verslaving neemt af. Er treedt verandering op … van binnenuit.

Het is een heel eenvoudig systeem, toch blijft het buitengewoon krachtig en jammer genoeg veel te weinig gebruikt.

Vreemd genoeg proberen de meeste mensen die dit artikel lezen dit experiment niet uit. Ze geloven er niet in. Ze denken dat het niet zal werken.

Toch kennen Tiger Woods, Steven Spielberg en zelfs de regering van de Verenigde Staten de macht achter subliminale overbrenging. 

Laat dit instrument nu deze macht in jouw geest bevrijden!

Bradley Thompson is een bekende mind goeroe, een leraar van denkprocessen en verkoper van de zeer aanbevolen Subliminale Power software bij subliminal-power zoals gebruikt door sportlieden die Olympische medailles wonnen.TRANSFORMATIE INSTRUMENTEN
Op www.trans4mator.nl is er voor jou een gratis audio oefening voor de transformatie van je lichaam .Onze producten worden geleverd nadat de betaling vooraf is overgemaakt op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Mensen in het buitenland kunnen de iban en bic nummers ontvangen voor kosteloze betaling. Mail de producten die je wilt ontvangen, of vul het bestelformulier in, dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Je kunt onze producten ook via Paypal kopen. Ga daarvoor naar de productpagina of het bestelformulier. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar de webpagina over trainingen op www.trans4mator.nl . Daar vind je verder op het inschrijfformulier informatie over data en prijzen.
Te koop bij ons een audio cd "Heel je verleden" met oefeningen en geleide meditaties voor 30 euro inclusief portokosten in Nederland. Voor mensen is BelgiŽ is dat 31.00 euro. De muziek op deze cd bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze cd. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting." Beluister hier een stukje:

Deze cd bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, een oefening om je verleden te helen, een lichtmeditatie en acceptatie beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze cd bevat speciale geluiden om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de cd nu heel gemakkelijk met behulp van het bestelformulier of email wanneer je besluit dat dit voor jou is.


Een audio CD "Toekomstdromen" te koop Deze CD met oefeningen om je intenties te verwezenlijken kost 20 euro (voor BelgiŽ is dat 21 euro) en bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart. Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Bestel de CD nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier.


Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken. Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze audio CD's voor Overvloed en Meesterschap! De prijs is 36,75 euro en je ontvangt een CD voor overdag en een CD die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze CD's zijn hetzelfde, alleen bevat de CD voor overdag instructies om wakker te worden.
Aanbieding: Bestel deze CD-set nu samen met de CD "Terug naar de toekomst" voor 48,75 euro. Het bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieŽn. Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij:"ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'." Lees meer hierover op de pagina over de geluidseffecten op onze CD's.

Beluister op www.trans4mator.nl een klein stukje van deze transformatie-CD. (2 min.44) Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon. Bestel de CD met behulp van het bestelformulier of per email Voor mensen in BelgiŽ komen er extra portokosten bij.
Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
Te koop bij ons in het Nederlands als audio cd met gesproken tekst en boekje voor 14,75 euro (20,10 Euro voor mensen in BelgiŽ). Lees hier meer over dit boekje voordat je het koopt. Je kunt hier ook alvast een deel ervan beluisteren. (1 min16)

Bestel deze cd met boekje nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier .
Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!Wie kent “De meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden. De cd is zo gemaakt dat de tekst rechtstreeks je onderbewuste binnenkomt.

Koop de cd pas nadat je dit stukje met affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!

Bestel deze cd nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is.
Samen met een boek met de affirmaties kost het 28.80 euro plus 2.20 euro verzendkosten in Nederland, dus totaal 32,75 euro. Voor mensen is BelgiŽ is dat 33.00 euro.
Margareth Lee
Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus

gratis spirituele boeken online over metafysica, mystiek, esoterie, met affirmaties voor een nieuwe tijd. Metafysische ebooks, vele gratis, over zelfontplooiing, meditatie, het Onze Vader, spiritualiteit, esoterie, een cursus in wonderen, overvloed, positief denken en succes & inspirerende kinderboeken .

Ik ben heel blij te kunnen berichten dat mijn boek `Het Licht in het Onze Vader: de oneindige cursus` niet langer alleen in het Engels te koop is bij Amazon.com, Barnes & Noble, Walmart en andere bekende boekhandels in de VS. Het is nu ook in het Nederlands gedrukt en te koop voor 19,70 euro (ISBN 90-77225-03-X). Je kunt het in het Engels ook bestellen bij www.lulu.com of bestel het in het Nederlands per email .
Je krijgt dan het rekeningnummer om te betalen. Of gebruik het bestelformulier om via Paypal te betalen.


Of koop:
Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader compleet ebook - 9.95 euro


Bestel per email. Plaats a.u.b. in de regel van onderwerp of in de tekst de naam "het licht in het onze vader". Dank U!
email Bestellingen

Of .... Om het ebook snel en veilig met uw creditcard te kopen via PayPal
klik op de witte knop met de tekst "Add to Cart"

AKTIE: bij aankoop van het ebook "Het licht in het Onze Vader" of van "Rijkdom en eer" of het ebook van Emilie Cady ontvangt u tijdelijk 2 ebooks gratis:
 • De ontsnappingsweg door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende). Hieronder kunt u het begin van dit boekje lezen.
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  Er is een unieke audio CD bij ons uitgekomen die 4 meditaties en een lezing bevat.
  1 - De lichaamsmeditatie die je op mijn www.trans4mator site kunt downloaden.
  2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

  3. De meditatie voor eliminatie van negatieve banden, die gratis verkrijgbaar is bij ons voor leden van de ebookclub en van de nieuwsbrief "De Transformator voor energetische vrijheid".
  4 - De laatste is een oefening om je energie in balans te brengen en te zuiveren van energieŽn die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
  5 - een lezing over "de Transformator voor Succes en Meesterschap". Deze kun je op www.trans4mator.nl tegelijk lezen en bbeluisteren. Het is de tekst van de webpagina over succes, geluk en overvloed.
  Of beluister het hier (44 minuten):

  Bestel nu deze CD met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 5 euro inclusief portokosten met behulp van het bestelformulier of per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.
  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.  Abonneer je hier per email op onze gratis nieuwsbrief
  Onderwerpen zijn:
  - Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniŽren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.

  - een combinatie van de NLP switch techniek met de Transformator en AH (de Acupressuur Houding) om fobieŽn te behandelen en buitengewoon krachtig te visualiseren met ongekende resultaten. NLP is de techniek (Neuro LinguÔstisch Programmeren) die door Bandler en Grinder is ontwikkeld en o.a. door Anthony Robbins wordt toegepast.

  - succestechnieken (!) waaronder oefeningen om doelen te stellen Ė jezelf opnieuw te conditioneren Ė overtuigingen op te sporen Ė visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.

  - Een leuk instrument waarmee je je eigen energieniveau kunt meten.

  - Marketing tips voor trainers/coaches en startende ondernemers.

  - De heilzame kruisloop oefening met video demonstratie.

  - Nieuwe leden ontvangen een audio oefening voor eliminatie van ongewenste invloeden en zuivering van het cellulaire geheugen en het onderbewustzijn, gebaseerd op het boek van dr. Larry Nimms, "Be Set Free Fast".

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES & MARGARETH LEE  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film.
  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" van Wallace D. Wattles als tastbaar boek (18,65 euro) of als eboek voor 9.95 euro of als audioboek voor 8.00 euro. Samen kosten ze 14.95 euro.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed! Wallace Wattles zegt dat zijn boek bedoeld is 'voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen over dit boek voordat je het koopt.

  Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 18,65 euro of
  MP3 audio CD met het gesproken boek voor 11,95 euro of
  ebook voor 9.95 euro of
  online luisterboek voor 8 euro. (Kopers buiten Nederland betalen 7,10 euro extra voor de portokosten van de tastbare producten.)

  Speciale aanbiedingen omdat velen de combinatie van lezen en luisteren een geweldige hulp vonden om deze begrippen in zich op te nemen:

  Nu kun je het MP3 audio boek op CD samen met het boek "Rijkdom door scheppend denken" kopen voor 26,65 euro in plaats van 28.85 euro. Een feestelijke korting!
  Of koop nu het ebook samen met het online luisterboek voor 14.95 euro.

  Tevens ontvangt elke online koper van het ebook als bonus een link naar een MP3 audio meditatie van de CD "Korte meditaties".

  De kopers van tastbare producten geef ik een audio CD met deze korte meditaties. Deze CD wordt verkocht voor 5 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de CD had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt. De CD is niet verkrijgbaar in winkels.


  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt met dit boek en het luisterboek van Wallace Wattles en Margareth Lee.
  Beluister hier een stukje:
  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "online audio Wattles" of "ebook Wattles" of "Watlles audio & ebook" of "Wattles tastbaar boek" of "Wattles CD" of "Wattles boek en CD". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan krijg je een link waar je het gekochte kunt downloaden.

  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.


  Koop dit boek als MP3 luisterboek voor 8 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Samen met het ebook kost het MP3 luisterboek 14.95 euro. Je kunt het hier via Paypal kopen:
  Koop het tastbare boek voor 18,65 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan voor 24 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek met de MP3 CD met luisterboek voor 26,65 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Koop met een klik op de knop de MP3 CD met luisterboek voor 13,70 euro via Paypal.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop de MP3 CD met luisterboek voor 19,05 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek met MP3 CD met luisterboek voor 32 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.


 • email en wordt lid van de ebookclub gratis spirituele ebooks tastbare boeken kopen Energetische Transformator & EVT voor kinderen sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten vegetarische recepten subliminale software metafysische Engelse gedichten

  inspirerende Engelse songteksten
  artikelen boek beschrijvingen en recensies ebook-winkel Vind je passie met de Transformator! afbeeldingen dieet, voeding en gezondheid spiritueel tuinieren English absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks