artikelen boek_recensies gratis_spirituele_ebooks ebooks_kopen tastbare_boeken kopen www.trans4mator.nl de_Transformator voor Energetische Verandering Vind_je_passie_met_de_Transformator! English_absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks
email hier om lid te worden van de gratis ebookclub inspirerende Engelse songteksten metafysische_Engelse_poŽzie afbeeldingen symbolische kunst kinderpagina interessante_sites vegetarisch_smullen

voeding_&_gezondheid
spiritueel_tuinieren


Zoals een mens denkt

De essentie van dit boekje spreekt uit het volgende citaat:

'De geest van een mens kan vergeleken worden met een tuin, die verstandig onderhouden kan worden of die men wild kan laten worden. Maar of het nu onderhouden is of verwaarloosd, het moet en het zal groeien. Als er geen nuttige zaden in geplaatst worden, dan zal een overvloed aan nutteloze onkruidzaden erin terecht komen en hun eigen soort blijven voortbrengen.

Net zoals een tuinier zijn grond cultiveert, het vrij houdt van onkruid en er de bloemen en vruchten plant die hij wenst, zo kan een mens de tuin van zijn geest onderhouden. Hij kan al de verkeerde, nutteloze en onzuivere gedachten wieden en de bloemen en vruchten van juiste, nuttige en zuivere gedachten tot in de perfectie kweken. Door dit proces te volgen, ontdekt een mens vroeger of later dat hij de meesterhovenier van zijn ziel is, de regisseur van zijn leven. Ook onthult hij in zichzelf de denkfouten en begrijpt met toenemende precisie hoe de gedachtekrachten en geestelijke elementen werken in het vormen van karakter, omstandigheden en bestemming.

Denken en karakter zijn één en aangezien karakter zich alleen kan uiten en ontdekken door omgeving en omstandigheden, zullen de uiterlijke omstandigheden van het leven van iemand altijd harmonieus gerelateerd zijn aan diens innerlijke toestand.

Dit betekent niet dat de uiterlijke omstandigheden van iemand op een bepaald moment een aanwijzing vormen voor zijn hele karakter, maar dat die omstandigheden zo nauw verbonden zijn met het één of andere vitale deel van zijn denken dat ze voorlopig onmisbaar zijn voor zijn ontwikkeling.'

Op facebook is een pagina van Stichting Absolute 1 met onze producten. Als deze pagina je bevalt, geef het een LIKE.

We hebben nu ook een pagina over het werk van James Allen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Download hier het ebook van James Allen:
 • James Allen - Zoals een mens denkt

 • lees het ebook hier

  of download als PDF bestand

  Hier is mijn email adres:
  email

  Even nog wat informatie over de diverse formaten:
  Een html bestand is gewoon een webpagina.
  Een zip bestand houdt in dat de bestanden zijn ingepakt en verkleind. Om het te lezen moet je een programma hebben op je computer als Winzip of een gratis programma.

  De adressen waar je de gratis ebookleesprogramma's kunt downloaden veranderen nogal eens, daarom raad ik je aan om er met behulp van je zoekmachine heen te gaan.

  Voor een PDF bestand heb je Adobe Acrobat nodig, dat je eveneens gratis kunt downloaden. Geef deze naam als zoekopdracht en je komt automatisch terecht bij hun website. Wanneer je een PDF bestand download, kan dat enige minuten duren voor het geopend wordt. Het zijn meestal vrij grote bestanden. Zodra dat gebeurd is, moet je op het icoontje klikken van "save copy" en het pad opgeven waar je het bestand wenst op te slaan.

  Voor de MS Reader (.lit) bestanden heb je het gratis programma Microsoft Reader nodig.

  Als je een RTF bestand download, wordt dat in de map "Tijdelijke internet bestanden" opgeslagen. Dat is ook de map om in te kijken als je een bestand dat je hebt gedownload, niet kunt vinden.

  Als je problemen ondervindt met MS Reader bestanden, kun je het bestandstype veranderen. Wanneer je dan op de link klikt om het ebook op te slaan op je computer, zal niet meer Microsoft Reader met het boek erin geopend worden, maar er zal je gevraagd worden om dit bestand op te slaan op schijf. Sla het bestand dan op in My Documents/My Library. Wanneer je dan MS Reader opent, sorteer op "date acquired" en de titel zou moeten verschijnen.
  stap 1 - Open Windows Explorer, ga naar Tools (bovenaan) - Folder Options - File Types.
  stap 2 - scroll naar beneden totdat je de extensie voor MS Reader vindt. Er kunnen twee of drie extensies zijn, maar je hebt alleen de lit extensie nodig (kleine r met kleine groene blaadjes).
  stap 3 - Wis dit bestandstype (het kan later teruggezet worden).  Onze winkel met ebooks, boeken en audio:
  gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt:
  niet tevreden, geld terug!

  Wat is de waarde voor je van een product dat:

  **

  Je vermogen om voorspoed aan te trekken gigantisch laat toenemen?

  **

  Je bevrijdt van emotionele lasten?

  **

  Je bevrijdt van angsten en stress?

  **

  Je bewust laat worden van je verbazingwekkende spirituele macht?

  **

  Je geest opent voor heerlijke ongedroomde mogelijkheden?

  **

  Je leven in ieder opzicht volkomen zal transformeren, je financiŽn, gezondheid, relaties en gevoelsleven?

  Waarom zou je nog wachten? Nu is de tijd. Begin meteen aan je nieuwe leven.

  Begin nu te genieten van de verbazingwekkende mogelijkheden die het leven echt heeft.

  Zoals een mens denkt audio CD en boekje

  Het boekje van James Allen blijft een gigantisch succes!
  Een tijdloze klassieke bestseller!

  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust.

  Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Koop het bij ons in het Nederlands als audioboek op cd met gesproken tekst en boekje voor 13,00 euro. Afspeelbaar op elke normale CD speler. Voor de overige landen in Europa is dit 15.00 euro. Verzending is gratis in Nederland, voor de overige landen in Europa komt er 2 euro porto bij.
  Kopers van tastbare producten ontvangen als geschenk tevens de audio CD "Korte Meditaties". De diepe zuiverende werking van deze oefeningen en meditaties hebben al veel helende ervaringen tot stand gebracht. Bestel deze CD met luisterboek en tekst op papier per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "CD James Allen". Dank je wel!
  Of vul het bestelformulier in. Dan ontvang je het rekeningnummer voor betaling. Dank je wel! Na overmaking van de betaling op naam van Stichting Absolute 1 te Almere, wordt je pakket gepost of de link naar je MP3 audio online gemaild. Stuur me een mailtje als je het snel wil, want soms duurt het even voordat Paypal me bericht stuurt van de koop.

  Of koop dit luisterboek op CD snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. Stuur me een mailtje als je het snel wil, want soms duurt het even voordat Paypal me bericht stuurt van de koop. Vermeld dan ook het adres waar het pakket heen moet.

  Als je in Europa en buiten Nederland woont, koop dit pakket snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken. De prijs is dan 15 euro. Stuur me een mailtje en vermeld dan ook je adres, waar het heen moet, dan wordt het meteen gepost.

  Nu te koop een MP3 audio online voor 8.70 euro. Dat kan via Paypal of door een mailtje te zenden.


  Beluister alvast een deel ervan.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede James Allen - Van armoede naar macht Ebook
  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

  lees meer ...

  Bestel het ebook per email dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  James Allen - 'Van armoede naar macht'..
  Je kunt ook snel betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zendt een email met je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen, of vul het bestelformulier in.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Wanneer je lid bent van Paypal kun je al je inkopen op internet heel gemakkelijk betalen.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
 • Terug naar de Nederlandse Hoofdpagina voor meer gratis ebooks