wordt lid van de gratis ebookclub
gratis spirituele ebooks artikelen Te koop spirituele ebooks boek beschrijvingen en recensies De Energetische Transformator & EVT Vind je passie met de Transformator!

kinderpagina

Sulamith Wulfing, Gustav Dorť, Cicely Mary Barker, Marja Lee Kruˇt e.v.a.
de gouden poort van Sulamith WŁlfing
kunst van Sulamith Wulfing
Doyle
elfen en feeŽn
bloemenkinderen van cicely mary barker
meer elfjes
inspirerende Engelse song teksten


metafysische Engelse poŽzie
gratis handleiding stoppen met roken


subliminale software
tastbare boeken kopen www.cursusinwonderen.nl interessante sites vegetarisch smullen dieet, voeding en gezondheid spiritueel tuinieren English absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks


De Transformator:

Margareth Liew-On (schrijversnaam Margareth Lee).

Ik verzorg cursussen en demonstraties van Energetische Technieken. Ik noem de aanpak die ik heb ontwikkeld "de Transformator" en iemand die dit toepast is een Transformator.

Naast psychologe ben ik ook schrijfster (onder de schrijversnaam Margareth Lee) en heb een website voor spirituele boeken en ebooks. De website heet www.absolute1.net (Spirituele ebooks, vele gratis, en kwaliteitsmateriaal voor kinderen). Daar zijn ook enkele spirituele boeken van mij gepubliceerd, namelijk "Het Licht in het Onze Vader" en "Alex in Elfinland".

DE TRANSFORMATOR VOOR EEN ROOKVRIJ LEVEN
Op jouw succes! Margareth Liew-On 2003 www.absolute1.net

download hier een rtf (Word) versie om gemakkelijk af te drukken.

Je kunt hier ook een audio downloaden van stukjes van een sessie waarin onder andere het roken werd behandeld.

Op YOUTUBe kun je video's zien waarin ik de Energetische Verandering Transformator technieken voordoe.
Je kunt ze vinden door te zoeken naar de video's van margarethlee. Hier is er eentje.Inhoudsopgave
Met de Transformator naar een rookvrij leven
Voor wie is dit programma geschikt?

- Hoe de energetische technieken van de Transformator werken
- Je mentaal voorbereiden

- Je mentaal voorbereiden
- Week 1- Het begin
- Trance
- Week 2
- Week 3
- Geef het niet op!
- Conclusie
- De EVT procedure
- Belangrijke aanwijzingen voor je met EVT begint
- Je afstemmen op het probleem via de probleemdefinitie en de affirmaties van het reguleren.
- De probleemdefinitie
- De affirmaties van het reguleren
- Negatieve overtuigingen over jezelf die je kunt hebben.
- Stap 1 en 2: probleemdefinitie en regulering.
- De inhoud van de behandeling
- De duur van de behandeling
- Emotionele drijfveren
- Wees zo specifiek mogelijk
- Emotionele drijfveren zijn heel belangrijk.
- Het belang van volharding
- Weerstanden tegen verandering
- Wat achtergrond informatie over Energetische weerstand.
- Energetische weerstand kan mensen ervan weerhouden om de effectieve Transformator techniek toe te passen.
- Wat te doen als energetische weerstand je vooruitgang tegenhoudt.
- Stap 2: de behandelserie en de energiepunten in de Transformator procedure.
- Stap 3: de breinsynchronisatie.
- Stap 4: De andere kant van het lichaam behandelen en testen.
- De verkorte procedure
- Extra tips voor het toepassen van de technieken voor Energetische vrandering van de Transformator.
- Veranderingen in je gedrag en in je zelfbeeld opmerken.
- De Transformator technieken voor Energetische Verandering in een notedop
- Alle punten van de Energetische Verandering Transformator technieken in beeld.
- Een lijst met emotionele drijfveren


Voor veel rokers staat het vast dat ze veel geld zouden overhouden als ze zouden stoppen met roken. Nu sigaretten zoveel duurder worden, dan ze al waren, en er in het openbaar en op de werkplek niet meer gerookt mag worden, zijn heel veel mensen van plan om serieus de stap naar een rookvrij leven te nemen. Ze hebben geen zin in alle problemen die het roken met zich meebrengt. Honderdduizenden rokers in Nederland stoppen elk jaar met roken. Er zijn er veel meer die dit willen, maar helaas weten ze niet hoe ze het aan kunnen pakken.

In een persbericht van Stivoro, de Stichting Volksgezondheid en Roken, stond het volgende:

Persbericht d.d. 15-01-2004:
Meting TNS NIPO 5 Ė 11 januari 2004

1 miljoen Nederlanders ondernamen daadwerkelijk stoppoging rondom de jaarwisseling
Den Haag, 15 januari 2004 Ė
1.008.000 Nederlanders van achttien jaar en ouder ondernamen in de periode rondom de jaarwisseling naar eigen zeggen daadwerkelijk een poging te stoppen met roken.

Dat blijkt uit het meest recente TNS NIPO onderzoek over dit onderwerp dat tussen 5 en 11 januari 2004 werd gehouden. Vůůr de jaarwisseling deed TNS NIPO al onderzoek naar hoeveel mensen van plan waren te stoppen. STIVORO voerde in het najaar van 2003 een intensieve stopcampagne met de naam 'Nederland Start Met Stoppen'. Vanaf 1 januari startte STIVORO de vervolgcampagne 'Nederland Gaat Door Met Stoppen'.

Op nieuwsjaardag zelf maakten 542.000 mensen hun laatste sigaret uit. Nog eens 75.000 rokers deden dat iets na 1 januari. In de weken voor 1 januari stopten 391.000 mensen. In totaal ondernamen dus rondom de jaarwisseling iets meer dan 1 miljoen rokers een poging om te stoppen met roken. Trudy Prins, directeur van STIVORO: "Een kwart van de rokers in ons land dat een stoppoging onderneemt binnen een kort tijdsbestek, is bij mijn weten nooit eerder gebeurd. Daar zijn we dan ook erg blij mee. Maar uiteindelijk gaat het om de mensen die het op de lange duur volhouden. We besteden dan ook niet voor niets expliciet aandacht aan het doorgaan met stoppen. Een stoppoging is pas geslaagd als de stopper langer dan een jaar niet heeft gerookt." Volgens dit recente onderzoek zeggen 668.000 mensen nog steeds gestopt te zijn.

Ook dit jaar zal weer een groot deel van de rokers stoppen met roken.Tot nu toe was stoppen met roken heel moeilijk. Ondanks dat het een verstandige keus is, bleek het voor velen te moeilijk om te stoppen of het vol te houden vrij van sigaretten te leven. Met de energetische technieken van de Transformator wordt dit een stuk gemakkelijker.

De Chinezen ontdekten dat er zich rond je lichaam meridianen bevinden. Ze behandelen ze met acupunctuur. Nu zijn er de Energetische Verandering Transformator technieken waarmee de belangrijke energie- centra behandeld worden. Door deze technieken worden endorfinen in je lichaam aangemaakt, waardoor je je ontspannen en afstandelijk gaat voelen en geen sigaret meer nodig hebt. Niet alleen is de methode volledig pijnloos, de ontwenningsverschijnselen worden ook drastisch verminderd.

Om succes te hebben, kun je het beste systematisch te werk gaan en dus een plan maken om te stoppen met roken. Dit verhelderende plan kan inhouden dat je eerst opschrijft wat je zult doen om te stoppen. Met deze handleiding leer je de Energetische Verandering Transformator (EVT) technieken toepassen om greep te krijgen op je verslaving. Wanneer je EVT kent, heb je ook een methode om de meeste problemen in je leven op eenvoudige wijze aan te pakken.

We hebben mede op basis van het werk van Gary Craig en dr. Carol Look met EFT (Emotional Freedom Techniques) Dr. Look meldt dat dit programma in 80% van de gevallen succesvol is. Leg dat eens naast de 7% en 13% die op tv vermeld werden voor medicatie en pleisters!

Hoe de energetische technieken van de Transformator werken.

We hebben allemaal een ingewikkeld energiesysteem dat ons lichaam doordringt. Het is onzichtbaar, maar veel mensen kunnen het wel voelen, zoals je voelt dat je armen vastzitten aan je lichaam of dat je ademt. De toestand van dit systeem heeft een krachtige invloed op ons welzijn. Wanneer het in balans is, zijn we vol energie en we voelen ons geweldig.

Een manier waarop haast iedereen dit energiesysteem heeft ervaren is tijdens een angstige ervaring. Iedereen heeft wel eens een irrationele angst. Je weet dat het niet waarschijnlijk is dat datgene waar je bang voor bent ook werkelijk zal gebeuren, maar door een eerdere ervaring in een soortgelijke situatie kan die angst weer helemaal de kop opsteken. Vaak kun je die angst dan ergens in je lichaam voelen:
- alsof je maag zich samentrekt, of
- alsof er een steen op je maag ligt, of
- je buik doet pijn, of
- als een golf ZZZZZT door je hele lichaam, of
- een druk op je borst, een benauwd gevoel, of
- je keel wordt dichtgesnoerd.

Deze angst zet zich vast in je lichaam als een verstoring in je energiesysteem. Telkens wanneer je die gedachte over een bepaalde situatie hebt, voel je die ZZZZZT en de bijbehorende angstige emotie.
Met de Energetische Verandering Transformator technieken (EVT) neemt de intensiteit van de emotie af, doordat de verstoringen in het energiesysteem verdwijnen.
Onze negatieve overtuigingen die zich uiten als gedachten en gevoelens, veroorzaken dus stoornissen in onze energiestroom en verzwakken ons. We zitten dan emotioneel en energetisch vast. Zelfs als we onze gevoelens onderdrukken en negeren, beÔnvloeden ze ons. Omdat we dan onverwerkte gevoelens hebben die een stoornis veroorzaken in het energiesysteem van het lichaam.
Door middel van de methoden van de Energie Psychologie kunnen we deze verstoringen verhelpen. Er zijn heel specifieke methoden en oefeningen om met alle negatieve emoties om te gaan en dramatische verlichting van de intensiteit van je emoties en klachten te ervaren. Als je een fysiek probleem hebt, heb je daarnaast meestal een hoop emotionele problemen. Boosheid, verdriet, zoveel emoties die het probleem verergeren. Met deze methoden voel je letterlijk hoe je pijn vervaagt, terwijl de verstoringen in je energiesysteem verdwijnen.

Wanneer je energie weer vrij kan stromen ga je je volkomen anders voelen. Je kunt dan verder met je leven en je hebt niet eens de behoefte om om te zien. Pijn in je lichaam kan al je aandacht opeisen, maar als de pijn weg is, denk je niet meer aan je lichaam. Dit veroorzaakt een verschijnsel dat in de behandeling met Energie Psychologie soms voorkomt en dat het Apex probleem genoemd wordt. Mensen kunnen zich dan niet voorstellen dat ze door deze methode van hun probleem af zijn gekomen en zoeken een andere verklaring die beter in hun denksysteem past.

Neem nou wat er met Rob gebeurde. Hij had bij mij een training gevolgd en deed elke dag de oefeningen. Hij had er op vele gebieden baat bij gevonden en was daarom erg enthousiast erover. Toch viel het hem moeilijk om alle profijt die hij ervan had in de gaten te houden. Ik vroeg hem daarnaar en na enig nadenken vertelde hij dat hij met roken was gestopt zonder er enige moeite voor te hebben gedaan en dat hij nu besefte dat dat verband hield met de Transformator. Hij was zich er pas van bewust geworden toen een collega hem om een sigaret vroeg en hij tastend in zijn zak bemerkte dat hij helemaal geen sigaretten meer had. Al een tijdlang niet. Hij was gewoon vergeten te roken!

Soms zeggen mensen ook `het was niet zo erg`, terwijl ze letterlijk bij mij hebben zitten brullen van ellende. Heel vaak begonnen ze al te huilen als ze amper zaten. Of ze zijn zelfs vergeten dat ze het probleem hadden! Ik denk weleens dat de enige oplossing is om iedereen voor en na een behandeling te filmen zodat ze duidelijk zien hoe hun situatie en hun beleving was voor de behandeling. Dat heb ik ook jarenlang als geheugensteuntje tijdens mijn sessies gedaan. Ook omdat het de cliŽnten een tweede leerervaring na de behandeling verschafte.

Veel mensen die de Transformator toepassen hebben gemeen dat een probleem waarvoor geen oplossing leek te bestaan, met behulp hiervan behandeld en opgelost wordt.
Je zou je leven kunnen beschouwen als een auto die niet goed werkt. Je weet precies wat er mis is, maar je hebt niet het gereedschap om het te repareren. Je vindt die auto waarschijnlijk niet fijn. Het is in jouw ogen een wrak. Dan krijg je wat gereedschap met een handleiding. Nu kun je je auto repareren en er eindelijk meer van genieten om erin te rijden.

Je wil stoppen met roken of je hebt misschien fysieke, emotionele, relationele, financiŽle of andere problemen die je zou willen oplossen. Maar hoe je ook je best doet, het wilde maar niet lukken.

Stel je nu even voor dat elk van je problemen opgelost kan worden door je denkpatronen te veranderen terwijl je verstoringen in je energiesysteem behandelt. Als je die verstoringen kunt verwijderen, ga je vanzelf beter functioneren. Je hebt alleen het juiste gereedschap nodig. De Energetische Verandering Transformator technieken vormen een belangrijk onderdeel van die gereedschapskist. Met de hele inhoud van de kist, namelijk de volledige Transformator procedure, kun je meer voor elkaar krijgen, maar met de EVT technieken alleen kom je ook een heel eind. En heel vaak los je er een probleem volledig mee op. EVT is een instrument om je energetische systeem te herstellen, net zoals een schroevedraaier gebruikt kan worden om van alles te repareren, van een tuinhekje tot een bed.

Toch ben je er met EVT alleen nog niet. Daarom omvat de Transformator meer instrumenten waarmee je blijvende vrede, vreugde en vrijheid gaat ervaren. Vooral het hernieuwen van het contact met je goddelijke innerlijke leiding tilt je leven naar een totaal ander niveau. Om dat te leren is een speciale Transformator cursus ontwikkeld, "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven".

Om de Transformator methode voor Energetische Verandering goed te leren toepassen is training nodig. Je bent er nog niet als je het gereedschap hebt, je moet ook weten hoe je het moet gebruiken. En dat leer je door oefening. Net als bij fitness training, haal je eruit wat je erin stopt.

De Transformator en de energetische technieken ervan werkt vaak wanneer niets anders helpt. Probeer het maar uit.

De Energie Psychologen zijn ervan overtuigd dat dit zo goed werkt omdat het het energiesysteem van het lichaam weer in balans brengt en de energiestroom weer op gang brengt. De aanname is dat wanneer energie en emoties normaal kunnen stromen, dan kunnen het lichaam en de geest zichzelf helen.

Voor wie is dit programma geschikt?

Voor alle rokers, die willen stoppen. Deze natuurlijke methode kan niet gecombineerd worden met andere, zoals medicatie en pleisters, omdat deze laatste methoden te vaak falen. In de meeste gevallen zijn ze giftig voor je energiesysteem.

JE MENTAAL VOORBEREIDEN

Of je nu wel of niet onze zachte methode volgt, je kunt zelf ook al veel doen om je voor te bereiden om het patroon van je rookverslaving te doorbreken. Vraag je af wat het je oplevert, welk plezier je eraan beleeft. Doe je het alleen nog maar om ontwenningsverschijnselen te voorkomen? Of geeft het je het gevoel dat je er goed uitziet met een sigaret? Of ontspant het je? Wat voel je voordat je een sigaret opsteekt en waar voel je dat in je lichaam? Heb je er behoefte aan om iets in je handen te hebben? Of in je mond? Vind je het prettig om diep te inhaleren wanneer je rookt? Hoe voel je je wanneer je rookt? Let goed op wat je voelt wanneer je rookt. Schrijf op wat je opvalt en bestudeer je aantekeningen, zodat je begrijpt waarmee je te maken hebt.

Realiseer je dat je aan veel aspecten van het roken verslaafd kan zijn. Het kan gaan om het aansteken van de sigaret, het gevoel van de sigaret in je hand, tussen je vingers en in je mond, de sigaret naar je mond brengen, het beeld van jezelf terwijl je rookt en het beeld van de sigaret en de asbak. Ook de trekjes die je van je sigaret neemt, en het diep inhaleren van de rook en het uitblazen van de rook kunnen ontegenzeggelijk een soort geruststellend onderdeel van je rookritueel zijn geworden, evenals de rokende maatjes op je werk. De invloed op je emoties van sommige van deze aspecten, misschien allemaal, zullen onder de loep genomen moeten worden om met roken te kunnen stoppen.

Het lijkt er veel op alsof de meeste rokers een doodswens hebben. Op de pakjes staat tegenwoordig "roken is dodelijk" en niemand die het leven liefheeft, zou deel willen hebben aan een dergelijke gedachte. Elke keer als je een sigaret pakt, geef je je onderbewuste die boodschap: roken is dodelijk en ik rook, dus Ö Welke gevolgtrekking moet het onderbewuste daaruit halen? Denk eraan, het onderbewuste denkt heel rechtlijnig.
Als je verder wil lezen, download hier een rtf (Word) versie om gemakkelijk af te drukken.

Je kunt hier ook een audio downloaden van een deel van een sessie waarin onder andere het roken werd behandeld.Als je meer informatie wenst stuur een email


TRANSFORMATIE INSTRUMENTENDe volgende producten zijn hier te koop:
 • Een ebook van James Allen - Van armoede naar macht.
 • Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader; de oneindige cursus als ebook en pocketboek.
 • H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid als ebook.
 • Het ebook "De uitweg" door Joseph Benner .
 • Het ebook van Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld.
 • Het ebook van Annie Rix Militz - Rijkdom en eer.
 • Een luisterboek met meditaties uit de Meesters van het Verre Oosten op muziek.
 • Een cd met de gesproken tekst en het boekje van James Allen "Zoals een mens denkt".
 • Wallace Wattles en Margareth Lee - Rijkdom door scheppend denken als ebook en tastbaar boek.
 • Een audio CD "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • Een audio CD "de Transformator voor Overvloed en Meesterschap".
 • Aanbieding: De audio CD "de Transfornator voor Overvloed en Meesterschap" samen met de audio CD "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen".
 • De audio CD "Heel je verleden" met een boekje met de tekst.
 • Software met Subliminal" Power.
 • Het ebook "De paarse maan" van Deirdre Dorsett, een prachtig plaatjesboek met inspirerende tekst.


 • Elke koper van een ebook ontvangt als bonus een link naar de online MP3 audio meditaties van de CD "Korte meditaties" om te downloaden.
  De kopers van tastbare producten geef ik een audio CD met deze korte meditaties. Deze CD wordt verkocht voor 5 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de CD had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.

  Net als in de winkel kunnen CD's binnen 7 dagen geruild worden. Om te zorgen dat je weet dat het voor jou is, kun je van elke CD een stukje beluisteren.
  De koop van ebooks bij absolute1.net is altijd gegarandeerd. Gedurende 30 dagen na aankoop van ebooks van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Hierna kun je wat lezen over onze producten. De meeste kopers kopen in de loop der tijd alle producten. Dat zegt genoeg, denk ik.


  Op mijn andere website www.trans4mator.nl is er voor jou een gratis audio oefening voor de transformatie van je lichaam.
  Of beluister het hier (7 min23):  Onze producten worden geleverd nadat de betaling vooraf is overgemaakt op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Mensen in het buitenland kunnen de iban en bic nummers ontvangen voor kosteloze betaling. Mail de producten die je wilt ontvangen, of vul het bestelformulier in, dan ontvang je het rekeningnummer voor de betaling. Het is ook mogelijk via Paypal te betalen. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Voor informatie over onze schriftelijke cursussen en groepstrainingen kun je naar de webpagina over trainingen op www.trans4mator.nl . Daar vind je verder op het inschrijfformulier informatie over data en prijzen.
  De mensen die van de film en het boek "The Secret" genoten vinden op www.trans4mator.nl veel meer informatie hierover en audio en video.
  Je kunt hier gratis een ebook van James Allen "Zoals een mens denkt" downloaden.
  james allen het pad van voorspoed en de weg naar vrede
  James Allen - Van armoede naar macht


  Dit ebook bevat 2 boeken: Het pad van voorspoed - De weg van vrede - voor de buitengewoon lage prijs van 9.95 euro.
  lees meer ...

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop dit ebook, dan krijg je de volgende ebooks gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • James Allen -
  'Van armoede naar macht'.

  Je kunt ook betalen voor dit ebook door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen, of vul het bestelformulier in. Dan ontvang je een rekeningnummer om te betalen. Na betaling krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden.

  Je kunt dit ebook ook snel en veilig via Paypal kopen door de witte knop aan te klikken. Wanneer je lid bent van Paypal kun je al je inkopen op internet heel gemakkelijk betalen.

  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  annie rix militz rijkdom en eer


  Annie Rix Militz -
  Rijkdom en eer
  .
  Een boek waarin de wetten van overvloed, moeiteloze verwerkelijking van de macht van je geest en het manifesteren van voorspoed worden uitgelegd. Veel geweldige affirmaties om overvloed, voorspoed en rijkdom te manifesteren. Alle effectieve affirmaties van Louise Hay, dr. Joseph Murphy en anderen zijn gebaseerd op dit baanbrekende werk van Annie Rix Militz. Ze heeft meer invloed gehad op de literatuur over de kunst van het manifesteren dan wie ook. Koop dit boek nadat je meer gelezen hebt over de krachtige manieren die Annie Rix Militz aanreikt om je wereld vorm te geven

  Koop dit ebook voor 8 euro via Paypal of bestel het per email Bestellingen Vermeld welke ebooks je wilt ontvangen. Je ontvangt dan het rekeningnummer voor de betaling. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop dit ebook of dat van H. Emilie Cady of Margareth Lee en ontvang de volgende e-books (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld. De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Je kunt betalen door overmaking op de rekening van Stichting Absolute 1 in Almere. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je een link waar je het ebook kunt downloaden. email je adres en vermeldt de producten die je wilt ontvangen, of vul het bestelformulier in.
  Of koop dit ebook snel en gemakkelijk voor 8.00 euro via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  H. Emilie Cady - Mijn toepassing van de Waarheid.
  kaft van Harriet Emilie Cady's Verzameld werk

  Het ontroerende relaas van de vastberaden strijd van de schrijfster om zich alleen door de goddelijke macht in haar leven te laten leiden en de greep van negatieve gedachten en overtuigingen te overwinnen, de innerlijke vijand in ons allen. De onweerstaanbare kracht van liefde wordt door haar op sublieme wijze aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven getoond.
  Lees hier meer over dit boek
  Je kunt het als ebook voor 5,95 euro krijgen.
  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk de volgende ebooks (elk ter waarde van 4.75 euro) gratis.
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!


 • Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!
  Koop het ebook snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  joseph benner de uitweg
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je tijdelijk het volgende ebook ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!

 • Joseph Benner - De uitweg voor 4.75 euro.
  Joseph Benner is de anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of bestel het ebook per email Bestellingen Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Hartelijk dank voor je besluit onze producten te kopen!
  henry drummond
  AKTIE: Tijdelijk twee ebooks voor de prijs van ťťn! Bij aankoop van dit ebook ontvang je het volgende ebook gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • "Het grootste goed ter wereld" van Henry Drummond over de onweerstaanbare macht van liefde! voor 4.75 euro.
  Koop dit ebook snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Of email Bestellingen ons en geef op welke producten je wilt ontvangen. Je ontvangt dan instructies voor betaling. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
  Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

  Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
  Bestel per email Bestellingen Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
  Copyright © Deirdre Dorsett 2002
  Wie is Deirdre Dorsett? Een naam om te onthouden. Lees meer ...
  Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken
  Te koop bij ons een audio cd "Heel je verleden" met oefeningen en geleide meditaties voor 30 euro inclusief portokosten in Nederland. De muziek op deze cd bevat bijzondere effecten om je te helpen in de gewenste geestestoestand te komen en je energie beter te laten stromen. De gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze cd. Ik ontvang telkens berichten over geweldige zuiverende ervaringen. Een man die ik Mark zal noemen, zei dat hij in het begin alleen voelde dat het heel ontspannend werkte. Nadat Mark er echter een paar keer naar had geluisterd, had hij een diepgaande helende ervaring, die hij zich niet eens had kunnen voorstellen. Hij is heel dankbaar, vertelde hij me. Deze ervaring heeft zijn leven volkomen veranderd.

  Een vrouw vertelde me dat allerlei herinneringen bovenkwamen die ze blijkbaar had onderdrukt en die nu eindelijk geheeld konden worden. "Ik zag gebeurtenissen in mijn verleden die ik me eerst totaal niet herinnerde en ik heb enorm gehuild", zei ze, "maar nu is het wel uit mijn energiesysteem. Het is een gevoel alsof er tonnen van me af zijn gevallen, een geweldige opluchting." Beluister hier een stukje:

  Deze cd bevat ademhalingsoefeningen, een zuiveringsmeditatie om het energie systeem te reinigen en beschermen tegen leeglopen en vervuilen, een oefening om je verleden te helen, een lichtmeditatie en acceptatie beoefenen. Je ontspant je hierbij diep want de muziek op deze cd bevat speciale geluiden gemaskeerd door gekabbel van een beekje en de ruisende wind om je te helpen je helemaal te ontspannen. Bestel de cd nu heel gemakkelijk met behulp van het bestelformulier of per email wanneer je besluit dat dit voor jou is.

  Misschien koop je de CD liever snel en gemakkelijk via Paypal door op de knop te klikken.

  Woon je in Europa maar buiten Nederland, dan betaal je extra portokosten, dus 37 euro:

  Een audio CD "Met de Transformator terug naar de toekomst van je dromen" te koop Deze CD met oefeningen om je intenties te verwezenlijken kost 20 euro (voor BelgiŽ is dat 27 euro). Je ontvangt daarbij de audio CD "Korte Meditaties" als bonus. De CD "De Transformator voor de toekomst van je dromen" bevat ook speciale geluiden die de alfa toestand van diepe ontspanning in je opwekken. Je laadt je toekomst op met zuivere positieve intenties. Dit is een aktieve geleide visualisatie. Zie en voel hoe je de harmonieuze toekomst van je dromen ervaart. Laat je leiden door je toekomstdromen naar een leven dat heerlijker is dan je ooit hebt durven dromen. Je haast je naar de toekomst van je dromen. En naarmate de tijd verstrijkt is het voor jou alsof je terug naar de toekomst gaat. Luister hier naar stap 1 van de geleide visualisatie.  Bestel de CD nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier.
  Of koop de CD snel en gemakkelijk via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Voor de rest van Europa is de prijs 27 euro. Klik hier:

  Nu is er voor jou het ultieme hulpmiddel om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren. In plaats van je tegen te werken, gaat het nu met je samenwerken om heerlijke nieuwe ervaringen aan te trekken. Te koop nu bij Stichting Absolute 1 deze audio CD's voor Overvloed en Meesterschap! De prijs is 36,75 euro en je ontvangt een CD voor overdag en een CD die je kunt beluisteren voor je gaat slapen en zelfs terwijl je slaapt. Het onderbewustzijn slaapt nooit! Deze CD's zijn hetzelfde, alleen bevat de CD voor overdag instructies om wakker te worden en die voor de avond speciale theta en delta inducties. Deze CD bevat verbluffende effecten, gebaseerd op de allernieuwste veranderingstechnologieŽn. Hiermee bereik je diepe ontspanning, je energiecentra worden geactiveerd en er wordt contact gelegd met je diepste wezen. Iemand zei tegen mij: "ik word sterk aangetrokken om te luisteren, telkens weer opnieuw, want ik word er heel blij van. Hoe vaker je luistert, hoe meer je voelt 'dit is zo goed voor mij'."

  Aanbieding: Bestel deze CD-set nu samen met de CD "Terug naar de toekomst" voor 48,75 euro. Zo combineer je aktief visualiseren met de hypnotische herprogrammering van je onderbewustzijn. Beide methoden hebben enorme voordelen. Je kunt ze alleen niet allebei tegelijk doen. Zo train je jezelf om je af te stemmen op waardevolle overtuigingen en hogere vibraties die het leven van je dromen aantrekken.
  Download een klein stukje van deze transformatie-CD. (2 min.44) of beluister het hier. Het is een stukje waarbij de techniek van paraliminalen is gebruikt. Deze techniek komt het beste tot zijn recht met de koptelefoon.


  Bestel de CD met behulp van het bestelformulier of per email Voor mensen in BelgiŽ komen er extra portokosten bij. Elke koper ontvangt daarbij de audio CD "Korte Meditaties" als bonus.

  Koop de CD-set voor Overvloed en Meesterschap! ook snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Aanbieding: Bestel de TRANSFORMATOR CD-set nu samen met de cd "TOEKOMSTDROMEN" voor 48,75 euro snel en gemakkelijk via Paypal door op de witte knop te klikken.

  Voor de rest van Europa is de prijs van de Transformator CD's 42,10 euro. Klik hier:

  Woon je buiten Nederland, dan kosten de Transformator CD's samen met "Toekomstdromen" 54,10 euro.

  Nu te koop bij Absolute 1 "Zoals een mens denkt" van James Allen als audio CD met boekje voor 14,75 euro inclusief porto.

  Het boekje van James Allen blijft een gigantisch succes!

  Een tijdloze klassieke bestseller!

  Het is goed om in je eigen ontwikkeling te investeren, daarvan ben je je waarschijnlijk al bewust. Het werk van James Allen – Zoals een mens denkt – heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing.
  In de vorige eeuw heb ik dit boekje vertaald en in 2002 heb ik het op de website gezet. Je kunt hier gratis het ebook downloaden.
  Te koop bij ons in het Nederlands als audio cd met gesproken tekst en boekje voor 14,75 euro (20,10 Euro voor mensen in BelgiŽ). Ik geef je daarbij de bonus audio CD "Korte Meditaties".
  Je kunt een stukje van de audio "Zoals een mens denkt" downloaden m.b.v. de rechtermuisknop.
  Of dit deel (1 min16) alvast hier beluisteren.  Bestel deze cd met boekje nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier .
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!


  Klik op de witte knop als je liever betaalt via Paypal (14,75 euro):
  Als je in Europa en buiten Nederland woont, koop dit pakket snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken. De prijs is dan 20,10 euro.

  Wie kent “De Meesters van het verre oosten” niet? De affirmaties in dit boek zijn zo dicht bij de Goddelijke Waarheid als hier maar mogelijk is. Je koopt bij ons een pakket dat bestaat uit een boekje met affirmaties uit dit werk en een cd met de gesproken affirmaties omlijst door hele speciale meditatie muziek, die de energiecentra opent en je helpt de alfa toestand te bereiken. Het bevat geluiden waarmee je diepe ontspanning bereikt en je energiecentra geactiveerd worden.


  Koop de cd pas nadat je dit stukje met affirmaties uit "De meesters van het verre oosten" hebt beluisterd. Je weet het gewoon als het iets voor jou is. Je energiesysteem laat je meteen voelen "dit is voor mij"!
  Bestel deze cd nu heel gemakkelijk per email of met behulp van het bestelformulier wanneer je voelt dat dit voor jou bestemd is.
  Samen met een boek met de affirmaties kost het 28.80 euro plus 2.20 euro verzendkosten in Nederland, dus totaal 32,75 euro. Je ontvangt daarbij de audio CD "Korte Meditaties" als bonus.
  Je kunt ook via Paypal betalen. Klik op de witte knop:

  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Dan is de prijs 38,10 euro (inclusief portokosten).

  Je kunt jezelf met behulp van Subliminal Power Software via de computer op gemakkelijke wijze opnieuw programmeren en verkeerde ideeŽn uit je onderbewuste wissen. Je kunt het ook gebruiken om ongewenste beÔnvloeding van je kinderen tegen te gaan. Lees meer op www.absolute1.net over deze software.
  Je kunt deze Engelstalige software bestellen en daarbij gratis enkele vertaalde rijtjes en Nederlandstalige affirmaties van mij ontvangen om je onbewuste te (her)programmeren en de controle over je geest weer in eigen handen te nemen. Mail me zodra je het programma hebt aangeschaft, dan ontvang je deze krachtige boodschappen.

  Een gemakkelijke en krachtige manier
  om het leven van je dromen te manifesteren!

  SUBLIMINALE BOODSCHAPPEN - Wil je de krachtigste subliminale CD's ter wereld? Maak dan heel gemakkelijk met Subliminal-Studio je eigen subliminale CD's op je PC in seconden. Een nieuwe manier om alle geheimen hiervan te leren. Bestel de software HIER!

  Wanneer je de Engelstalige bestelt kun je daarbij gratis enkele vertaalde rijtjes en Nederlandstalige affirmaties van mij ontvangen om je onbewuste te (her)programmeren en de controle over je geest weer in eigen handen te nemen. Mail me zodra je het programma hebt aangeschaft, dan ontvang je deze krachtige boodschappen. Deze hebben betrekking op diverse levensgebieden, zoals:
  Verbazingwekkende vaardigheden in het spreken in het openbaar
  Het fysieke zelf accepteren
  Besluitvaardigheid
  Creatief denken
  Een verbazingwekkend geheugen
  Fantastisch zakelijk succes
  Motivatie
  Omgaan met kritiek
  Leren om van jezelf te houden
  Leren om van jezelf te houden
  Gewichtsbeheersing
  Overvloed
  Stoppen met roken
  Het verleden loslaten
  Je zelfwaardering enorm vergroten
  Verminderen van stress  Er is een unieke audio CD bij ons uitgekomen die 4 meditaties en een lezing bevat.
  1 - De lichaamsmeditatie die je op mijn www.trans4mator site kunt downloaden.
  2 - Een nieuwe meditatie voor overvloed, voor jou en de hele planeet. Je kunt hier dit deel alvast beluisteren (5 min54).

  3. De meditatie voor eliminatie van negatieve banden, die gratis verkrijgbaar is bij ons voor leden van de ebookclub en van de nieuwsbrief "De Transformator voor energetische vrijheid".
  4 - De laatste is een oefening om je energie in balans te brengen en te zuiveren van energieŽn die niet bij jou horen. Met deze oefening sluit ik mijn sessies altijd af.
  5 - Een oefening "Ik hou van mijn leven en ik hou van mezelf" voor meer zelfwaardering en om je vibratie-niveau te verhogen. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer geluk je aantrekt! Verderop deze pagina kun je de inleiding van dit spel downloaden en beluisteren. En je kunt ook een paar stukjes uit deze oefening beluisteren en zelfs een korte video ervan zien.

  Bestel nu deze CD met korte meditaties heel gemakkelijk voor maar 5 euro inclusief portokosten per email of met behulp van het bestelformulier wanneer je besluit dat dit voor jou is.
  Ik heb de prijs met opzet zo laag gehouden zodat iedereen deze oefeningen en meditaties kan doen. Het is ook een perfect geschenk voor de mensen die je innerlijke vrede en rustpunten in hun leven gunt.

  Als je liever met Paypal betaalt, klik de witte knop aan.
  Als je buiten Nederland, maar wel in Europa woont, komt er 7,10 euro bij voor portokosten. De prijs is dan 12,10 euro.
  Deze audio meditaties zijn nu ook te koop als MP3 bestanden om snel te downloaden voor 3.50 euro. Je ontvangt dan als extra bonus de meditatie "Goddelijk Bewustzijn". Je kunt hiervoor ook via Paypal betalen:  Lees meer over het opbouwen van een goedlopende, florerende praktijk op mijn blog met marketing tips voor trainers/coaches en startende ondernemers. Het adres is http://trans4mator.wordpress.com/


  Abonneer je hier per email op onze gratis Trans4mator nieuwsbrief
  met talloze succestechnieken waaronder oefeningen om doelen te stellen Ė jezelf opnieuw te conditioneren Ė overtuigingen op te sporen Ė visualiseren - oefeningen om jezelf te motiveren en snel in een positieve toestand te brengen, te ontspannen of je goed te voelen.
  Onderwerpen zijn o.a.:
  - Gratis handleiding Energetische technieken van de Transformator.
  Deze nieuwsbrief bevat de link naar de webpagina met de handleiding vernieuwde EVT technieken. De voorbeelden hebben vooral betrekking op geld. Dit is wel een heel lange webpagina, want deze les is 34 A4 pagina's. Je kunt het ook als RTF bestand downloaden en printen.


  - Nr.1 -de Trans4mator nieuwsbrief nr.1 met een link naar de gratis boeken van de ebookclub.
  - Nr.2 -Psychologische technieken zoals overdrijven, herdefiniŽren, een tegenvoorbeeld geven, omkering enz. en een NLP oefening van Richard Bandler om angst meester te worden.
  - Nr.3 -Larry King, Michael Beckwith over The Secret.
  - Nr.4 -tienden en geven.
  - Nr.5 -Je eigen audio maken en subliminalen en veel meer.
  - Nr.6 -Kritiek en zegenen.
  - Nr.7 -Het zegenend woord spreken en voorbeelden van onze geestelijke kracht (video's Iceman en Ben die zonder ogen ziet).
  - Nr.8 -De inauguratie van Barack Obama.
  - Nr.9 -De wet van aantrekking, het wonder van Anisa, Reverend Ike en vragen van cursisten en leden.
  - Nr.10 -de heilzame kruisloopoefening met video demonstratie.
  - Nr.11- Video's met Transformator oefeningen via Youtube en de spiertest.
  - Nr.12 -Susan Boyle's auditie.
  - Nr.13 -Nieuwsbrief over honden en katten, kleine en grote.
  - Nr.14 -De macht van je geest en video's over mind power.
  - Nr.15 -Workshops en een instrument maken om je eigen energie te meten.
  - Nr.16 -Over Visionboards, Mindmovies en je eigen schatkaart maken.
  - Nr.17 -Over het "Waarom steeds beter" spel en andere oefeningen.
  - Nr.18 -Kerst 2009 - de 1e kerstkaart en een knutselidee.
  - Nr.19 -De Transformator en contrast.
  - Nr.20 -Gelukkige mensen trekken meer geluk aan en een nieuwe variant om je eigen filmpje te maken, 68 seconden filmpje voor rijkdom enz.
  - Nr.21 -Angst voor blijdschap, tips voor ouders, links naar video's met rev. Ike, spiritueel tuinieren, een Chi oefening, human slinky, hoola hoop, en de film "The Moses Code".
  - Nr.22 -Hoe kun je positieve gevoelens opwekken? En een video met Lily Tomlin, Michael Jackson en Liz Taylor,
  - Nr.23 -Godsbeelden, bedankjes en de veranderende tijden.
  - Nr.24 -Voor je vermogen en kracht om het leven van je dromen te verwezenlijken; Transformator video's op Youtube voor een beter zelfbeeld.
  - nr.25- Over gezond leven en EVT voor hoofdpijn.
  - nr.26- Het "Waarom gebeurt dit voor mij" spel.
  - nr.27- Een audio oefening voor meer zelfwaardering.

  - Nieuwe leden ontvangen een audio oefening voor een beter zelfbeeld en meer zelfwaardering. Hoe kan je meer van je leven en van jezelf houden? En wat gebeurt er met je leven wanneer je eigenwaarde exponentieel toeneemt? Je kunt de inleiding van dit spel alvast downloaden en beluisteren. En je kunt hier een paar stukjes uit deze oefening beluisteren:

  Je kunt ook een filmpje met deze stukjes tekst bekijken:

  RIJKDOM DOOR SCHEPPEND DENKEN

  WALLACE WATTLES & MARGARETH LEE


  Het boek waarin Rhonda Byrne het geheim ontdekte waarop ze de wereldberoemde film "The Secret" baseerde. Zelfs wereldberoemde talkshow programma's zoals van Oprah Winfrey, Larry King van CNN, Montel en Ellen Degeneres wijdden diverse programma's aan deze film.

  Een tijdloze klassieker over voorspoed! Wallace Wattles zegt dat zijn boek bedoeld is 'voor mannen en vrouwen die dringend behoefte hebben aan geld, die eerst rijk willen worden en achteraf filosoferen. Het is een praktische handleiding, niet een hoop theorie'. Het werk van Wallace Wattles – Rijkdom door scheppend denken– heeft wereldwijd miljoenen mensen op weg geholpen naar zelfontplooiing. Je kunt meer lezen over dit boek voordat je het koopt.

  Nu te koop bij ons "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 18,65 euro of
  MP3 audio CD met het gesproken boek voor 11,95 euro of
  ebook voor 9.95 euro of
  online luisterboek voor 8 euro.
  Speciale aanbiedingen omdat velen de combinatie van lezen en luisteren een geweldige hulp vonden om deze begrippen in zich op te nemen:
  Nu kun je het MP3 audio boek op CD samen met het boek "Rijkdom door scheppend denken" kopen voor 26,65 euro in plaats van 28.85 euro. Een feestelijke korting!
  Of koop nu het ebook samen met het online luisterboek voor 14.95 euro.

  Tevens ontvangt elke online koper van het ebook als bonus een link naar een MP3 audio meditatie van de CD "Korte meditaties".

  De kopers van tastbare producten geef ik een audio CD met deze korte meditaties. Deze CD wordt verkocht voor 5 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de CD had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt. De CD is niet verkrijgbaar in winkels.

  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt met dit boek en het luisterboek van Wallace Wattles en Margareth Lee.

  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de principes. Je kunt het hier beluisteren:

  Bestel dit boek per email en vermeldt in het mailtje alsjeblieft de naam "online audio Wattles" of "ebook Wattles" of "Watlles audio & ebook" of "Wattles tastbaar boek" of "Wattles CD" of "Wattles boek en CD". Dank je wel!
  Je ontvangt dan instructies voor de betaling en na overmaking hiervan krijg je een link waar je het gekochte kunt downloaden.

  Of koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Koop dit boek als MP3 luisterboek voor 8 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Samen met het ebook kost het MP3 luisterboek 14.95 euro. Je kunt het hier via Paypal kopen:
  Koop het tastbare boek voor 18,65 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Kopers in Europa, maar buiten Nederland betalen 7,10 euro extra voor de portokosten van de tastbare producten. Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan voor 24 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek met de MP3 CD met luisterboek voor 26,65 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Koop met een klik op de knop de MP3 CD met luisterboek voor 13,70 euro via Paypal.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop de MP3 CD met luisterboek voor 19,05 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek met MP3 CD met luisterboek voor 32 euro snel en veilig via Paypal door de knop aan te klikken.


  Ik ben heel blij te kunnen berichten dat mijn boek `Het Licht in het Onze Vader: de oneindige cursus` niet langer alleen in het Engels te koop is bij Amazon.com, Barnes & Noble, Walmart en andere bekende boekhandels in de VS. Het is nu ook in het Nederlands gedrukt en te koop voor 19,70 euro (ISBN 90-77225-03-X). Je kunt het in het Engels ook bestellen via de website van Lulu, de uitgever www.lulu.com of bestel het in het Nederlands per email . Je krijgt dan het rekeningnummer om te betalen. Je kunt hier ook via Paypal betalen.

  Ik ben iedereen dankbaar die dit boek heeft gekocht. Velen kochten meerdere exemplaren ineens en hebben me daarmee heel blij gemaakt. Zulke waardering is heerlijk. Heel hartelijk dank!

  Wat de lezers zeggen:

  Een lezer schreef:
  Hoewel het echt niet mogelijk is om het boek in ťťn keer te lezen, is mijn leven ingrijpend veranderd sinds ik het las. Mijn relaties zijn verbeterd, mijn financiŽle situatie is totaal veranderd en het allerbeste is dat ik voor het eerst in mijn leven echte vrede ervaar.

  Een Nederlandse belde me op om me te vertellen:
  Het is net alsof ik verslaafd ben aan dit boek. Ik neem het overal mee naartoe. Ik lees niets anders meer. Het is een feest van herkenning. Toch vind ik er ook nieuwe informatie in van onschatbare waarde. Ik ben een studente van de Cursus in wonderen en dit boek heeft me veel meer inzicht in de Cursus gegeven. Het werkt echt!

  Een andere lezeres:
  Je bent zo geÔnspireerd en bewust. Dit boek bevat de zuivere Waarheid. Hierdoor begrijp ik de principes die Jezus onderwees en bespreekt in Zijn Cursus. Het heeft mij geholpen om dingen anders te zien en ik begrijp de Cursus in wonderen nu veel beter. Het heeft me werkelijk geholpen om mijn conditionering los te laten. Voor mij is dat een doorlopend proces. Door dit boek te lezen werd ik me ervan bewust dat de Christus in mij is en dat er altijd liefde en licht om me heen is.

  Een heerlijke associatie schreef me over dit boek:
  Geliefde van Al Wat Is,
  Bedankt voor je heel inspirerende woorden in je beschouwing over het Licht in het Onze Vader.
  Hoewel zoals je schrijft, woorden symbolen van symbolen zijn, zijn jouw woorden mij geheel duidelijk en kan ik de kracht van wat niet in woorden te vatten is, toch erdoor ervaren dankzij de Liefde die erin besloten is. Mogen wij allen als zijnde de ENE, spoedig zijn bevrijd van de illusie van afgescheidenheid en verkeren in het bewustzijn van het Koninkrijk van Onze Vader!
  Nogmaals dank voor je Liefde!

  En een andere geweldige vrouw uit Hawaii schreef me:
  Ik voel de drang om je te schrijven, want ik wil je vertellen hoe dankbaar ik ben voor je fijne website. Ik ontdekte het onlangs, ik weet niet meer precies hoe, maar ik voegde het meteen toe aan mijn favorieten. Hoe meer tijd ik hier doorbreng, hoe meer het voelt alsof ik omringd ben door liefde. Dank je wel ! Ik kon vandaag mijn tranen niet bedwingen terwijl ik je boek las. Ik ben blij dat ik alleen was. (Maar niet echt, hť?).

  Van Jacques ontving ik de volgende aanmoedigende email:
  "Dank je wel dat je de Heilige Geest gebruik van je liet maken. Het inzicht dat ik kreeg door middel van dit boek is zo verfrissend en het kwam precies op het juiste moment. Ik zocht iets anders en ik kreeg veel meer dan ik me ooit kan voorstellen. Mijn leven verandert recht voor mijn ogen door de Goddelijke wijsheid in jou. Ik wens dat je gezegend en vruchtbaar blijft in alles wat je onderneemt. Ik las je boek online gratis (in het Engels) maar ik zal een exemplaar kopen om je diensten te ondersteunen. Ik hou van de Geest van God in jou, Margareth Lee.
  vrede en zegeningen,
  Jacques Allrich

  Deze berichten bevinden zich nu natuurlijk in mijn schatkist, samen met de andere uitingen van liefde, die ik van mijn geliefden mag ontvangen. Voor deze wezens vol waardering werk ik vol enthousiasme en liefde. Dank U God, voor mijn ontwaakte associaties!


  Margareth Lee - Het licht in het Onze Vader
  .


  Wanneer je dit boek aanschaft, begin je aan een transformerende leeservaring. Een volkomen nieuwe en andere visie op liefde, verlies, ziekte, ouderdom en dood. Je begint aan een leeservaring die je bewustzijn verruimt, je overtuigingen over ziekte, sterven, vervulling en het leven uitdagen. Het bevat vele gebeden naast het Onze Vader en affirmaties voor overvloedig leven, gewichtsverlies, gezondheid, relaties en verandering van andere kwesties die je verhinderen om volledige vervulling en overvloedig leven te ervaren.

  Je kunt alvast een paar hoofdstukken uit het boek lezen als:
  html bestand
  of als PDF bestand
  Download hier gratis het laatste hoofdstuk (10) in gesproken vorm als mp3 bestand.
  Of beluister het hier:


  Te koop bij ons als pocketboek in tastbare vorm voor 19,70 euro plus portokosten.
  Tijdelijke aanbieding: gratis verzending, kopers in Nederland hoeven geen portokosten te betalen! Ook geef ik je bij elke aankoop van een tastbaar product de audio CD "Korte Meditaties" als bonus.
  Of koop dit boek compleet als ebook voor 9,95 euro.

  AKTIE: Tijdelijk drie ebooks voor de prijs van ťťn! Koop nu dit ebook en ontvang de volgende ebooks, elk ter waarde van 4.75 euro gratis:
 • "De uitweg" door Joseph Benner, (Anonieme auteur van “Het onpersoonlijk leven”, het kleine boekje waar Elvis Presley dozen van weggaf omdat het zoveel voor hem betekende).
 • Henry Drummond - Het grootste goed ter wereld
  De macht van liefde is onweerstaanbaar!
  Gedurende 30 dagen na aankoop van een ebook van absolute1.net geldt: niet tevreden, geld terug!

  Bestel per mail en geef op welke ebooks je wilt ontvangen. Plaats a.u.b. in de regel van onderwerp of in de tekst de naam : boek - het licht in het onze vader" of "ebook - het licht in het onze vader". Je ontvangt dan het rekeningnummer voor de betaling.
  Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!

  Of .... Om het ebook snel en veilig te kopen via PayPal klik op de knop met de tekst "Add to Cart".
  Of koop het tastbare boek voor 19,70 euro snel en gemakkelijk via Paypal. Vermeld wel je adres erbij, dan wordt je boek meteen gepost.
  in Europa, maar buiten Nederland woont kost het boek 25,05 euro. Koop "Het licht in het Onze Vader" snel en veilig via Paypal. • wordt lid van de gratis ebookclub
  gratis spirituele ebooks artikelen Te koop spirituele ebooks boek beschrijvingen en recensies De Energetische Transformator & EVT Vind je passie met de Transformator!

  kinderpagina

  Sulamith Wulfing, Gustav Dorť, Cicely Mary Barker, Marja Lee Kruˇt e.v.a.
  de gouden poort van Sulamith WŁlfing
  kunst van Sulamith Wulfing
  Doyle
  elfen en feeŽn
  bloemenkinderen van cicely mary barker
  meer elfjes
  inspirerende Engelse song teksten


  metafysische Engelse poŽzie
  gratis handleiding stoppen met roken


  subliminale software
  tastbare boeken kopen www.cursusinwonderen.nl interessante sites vegetarisch smullen dieet, voeding en gezondheid spiritueel tuinieren English absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks