English absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks         artikelen            boek beschrijvingen en recensies            ebook-winkel            tastbare boeken kopen

           email en wordt lid van de ebookclub           De Energetische Transformator & EVT           Vind je passie met de Transformator!           subliminale software

dieet, voeding en gezondheid            gratis handleiding stoppen met roken            inspirerende Engelse songteksten            metafysische Engelse gedichten

          vegetarische recepten            spiritueel tuinieren            afbeeldingen            voor kinderen sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten
Hallo, ik ben Margareth Lee en ik ga je wat vertellen over het boek van Wallace Wattles dat de basis vormde voor de film The Secret.
Ik vind het heerlijk om je kennis te laten maken met deze klassieker.
Omdat het voor velen zulke nieuwe kennis is, zijn sommige stukjes in dit boek misschien wat verwarrend,
dingen die je niet meteen duidelijk zullen zijn. Daarom heb ik het van commentaar voorzien.
Als het dan nog niet duidelijk is, raad ik je aan het te herlezen of opnieuw te beluisteren, tot het kwartje valt.
Er beginnen dan gelukkige zogenaamde toevallen te gebeuren. Je inkomen neemt toe.
Je krijgt heerlijke relaties met fantastische mensen. En vele nieuwe kansen dienen zich aan.
Wallace Wattles raadt de lezer aan om zich niet druk te maken of je de principes gelooft, maar ze gewoon toe te passen.
Later begrijp je vanzelf waarom. Je leven is het bewijs van deze principes.
Wattles heeft het boek zo geschreven dat de puzzelstukjes later op hun plek vallen, naarmate je bewustzijn groeit.

Je kunt op youtube een video zien waarin Rhonda Byrne vertelt over het ontstaan van de film "The Secret" en hoe Wallace Wattles haar op het spoor zette van dit geheim

Lees en luister goed naar de boodschap van Wallace Wattles. Geef het aan je vrienden en deel je visie met gelijkgestemden. In jou is al alles wat je nodig hebt om je dromen waar te maken. Alles is mogelijk voor jou.

De film "The Secret" toont aan dat de resultaten die je met dit boekje kunt bereiken, verbazingwekkend zijn.

Kun je je voorstellen wat een heerlijk avontuur het zou zijn als je een schatkaart vond? Je leven zou meteen heel opwindend en leuk zijn. Dat is het gevoel wat je krijgt door het boek van Wallace Wattles. Het is de meest betrouwbare kaart naar een rijk leven die er is. En het is heel gemakkelijk te lezen.

Dit boek is heel eenvoudig geschreven. Het is zo simpel dat sommigen het daarom afwijzen. Wallace Wattles heeft dit met opzet gedaan. Hij wilde de principes binnen bereik van gewone mensen brengen. En dat heeft hij gedaan. Talloze miljonairs en zeer succesvolle mensen getuigen hiervan. Wanneer dit boek je geestelijke eigendom is geworden, kun je niemand meer de schuld geven van wat dan ook in je leven. Misschien even slikken, maar je beseft dan ook dat je vrij bent om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Hierdoor kom je in je kracht. En hoe meer je leest en luistert, hoe meer lagen voor je worden blootgelegd.

Het verheffende van dit boek is dat je erdoor leert dat jouw rijkdom allen zegent en inspireert en dat allen meer zullen hebben wanneer jij dat hebt. Het lijkt in niets op de manieren van zakendoen van ieder voor zichzelf en overleving van de sterkste mentaliteit die zovelen zien als de manier om rijk te worden.

Nu is de tijd. Ben je er klaar voor?

Dit is je kans om het boek te bezitten dat levens overal ter wereld heeft veranderd. Het heeft het leven van mensen die in een uitzichtloze situatie waren volledig getransformeerd. Het is voor jou als je meer wilt uit het leven.

Wattles beschrijft op onopgesmukte en directe wijze hoe je rijk kunt worden. Of op zijn minst een voorspoedig leven kunt leiden, als dat je doel is. Wallace Wattles zelf zei dat dit boek hele bibliotheken van filosofische, spirituele en zelfhulp werken kan vervangen. Hij beschrijft de wetenschap van het aantrekken van rijkdom. Die principes kun je natuurlijk toepassen op alles wat je wilt aantrekken in je leven. "Er is een denkende stof waarvan alles is gemaakt en een gedachte in deze stof brengt het ding voort dat door deze gedachte is voorgesteld."

Als je leven een grote worsteling is met een reeks problemen waaraan geen eind komt, kun je het veranderen in een leven waarin je alles wat je wilt nastreeft op een gemakkelijke, ontspannen wijze. Zou je je leven met meer geluk willen vullen? Nu kun je alles hebben wat je verlangt - huizen, meubels, auto's, vakanties, relaties, geluk, loopbaan, de ideale geliefde. Het geheim van een rijk en gelukkig leven is een heel eenvoudig en gemakkelijk systeem. Een systeem dat zo effectief is dat je letterlijk alles kunt hebben dat je wilt.

Je toekomst roept je om alles te ontvangen wat je in het leven wilt.

Rijkdom door scheppend denken is een verbazingwekkend boek. Het geeft je een systeem om een rijk en gelukkig leven te hebben. Ja, het is een krachtig boek. Het onderwijst je hoe je alles wat je wilt in het leven kunt hebben. Als er ooit een boek prijzen verdiende, is het dit boek wel. Het is kort, duidelijk en heel prettig leesbaar.

Volgens Wattles is het het beste om gewoon de dingen te blijven doen die je doet, maar tegelijk je leven zo in te richten dat geld naar je toe kan stromen.
Het leven is een zelfvervullende voorspelling. Als je denkt “er is niet genoeg werk” of “de economie is slecht” of andere negatieve gedachten, dan is dat wat je zult ervaren.
Zie je geest als de lamp van Alladin. De aanwijzingen van Wallace Wattles zijn net als het wrijven van die lamp. Je vraagt dan om vervulling van je wens en ontvangt van binnenuit richtlijnen om je droom te verwezenlijken. En ziedaar! Je wens is jouw bevel! En terwijl je manifesteert wat je verlangt, ga je inzien hoe gemakkelijk het is om wens na wens te blijven vragen en te ontvangen. Als je eenmaal de fijne kneepjes kent, zul je versteld ervan staan hoe gemakkelijk het is. Je zult steeds meer en meer willen scheppen.

Dit is voor jou wanneer je een van die opmerkelijke mensen bent die niet tevreden zijn met een leven onder de maat en je verlangt ernaar om jezelf te ontplooien en het leven van je geliefden en de wereld in het algemeen te verbeteren.

Leer:

 • · Hoe je volledig afgestemd kunt zijn op het geheim.
 • · De kracht die er is in dankbaarheid.
 • · Hoe je je niet langer hoeft in te spannen om dingen te laten gebeuren.
 • · Hoe je zo kunt leven dat alles als bij toverslag op zijn plek valt.
 • · Hoe je de mensen en omstandigheden die je nodig hebt aan kunt trekken in je leven.
 • · Het geheim van kosmische harmonie.
 • · Baanbrekende tijdloze en toch nieuwe inzichten.
 • · Hoe je je succes kunt garanderen.
 • · Het geheim dat van loonslaven miljonairs maakt.
 • Hoe je door middel van scheppen in plaats van wedijver en rivaliseren rijkdom aan kunt trekken. Het gaat niet over hebzucht en zelfzucht, het gaat niet over trappen naar andere mensen.
 • Hoe je macht om rijk te worden iedereen om je heen verheft en zegent.


 • Lees dit opmerkelijk verhaal.

  Wallace Wattles was een Christelijke dominee die af en toe een baantje had in een kerk. Hij leefde in diepe armoede voordat hij het geheim van de Wet van Aantrekking ontdekte. Zijn gezin was zo arm, dat zijn vrouw met Kerst een groene tak met popcorn versierde. Ze leefden voortdurend in onzekerheid en angst voor rekeningen. Het zelfrespect van Wallace leed enorm onder deze situatie, want hij vond dat hij zijn gezin beter moest kunnen onderhouden.

  Hij bestudeerde het werk van grote schrijvers en filosofen als Emerson en Hegel in de hoop een oplossing voor zijn nijpende situatie te vinden. Hij was een zachtmoedig man van ideeën. Toen ontdekte hij het geheim en alles veranderde. Hij begon erover te praten en kreeg geen werk meer in de Christeljike kerk. Wallace had namelijk ontdekt dat Jezus de mensen de principes van de wet van aantrekking en de kracht van je eigen geest onderwees. De kerken van toen vonden het onacceptabel om mensen de Waarheid te vertellen.

  Je begrijpt dat het in het begin met vallen en opstaan ging, omdat hij alles in zijn eentje ontdekte en moest doen. Hij had niemand die begreep waar hij mee bezig was en het leek in het begin alsof zijn geloof in de wet van aantrekking misplaatst was. Maar hij besefte de waarde van volhouden en hij zette door. Eerst was hij al blij met een goede kachel en wat meubeltjes, maar gaandeweg besefte hij dat het ook werkte voor grotere dingen. Hij begon erover te schrijven en lezingen te geven. Er bleek een grote groep mensen te wachten op deze boodschap en het ging steeds beter met Wallace en zijn gezin. Hij was daarna zeer welvarend. Hij was rijker dan hij ooit had durven dromen. En het belangrijkste was dat hij bewust was geworden van zijn scheppende macht.

  Wallace heeft ook een boek geschreven over het genie in ons. Hij had daar natuurlijk rechtstreeks ervaring mee. Want er waren heel weinig boeken of andere informatiebronnen waaruit hij kon putten. De kennis moest voor hem van binnenuit komen. Wij staan gelukkig niet voor zulke uitdagingen. Er zijn genoeg boeken, cursussen, films en mensen die ons steunen in onze bewustwording. Zoals de film The Secret, die miljoenen mensen over de hele wereld helpt in hun transformatie. En de Transformator methode met oeroude technieken om energetische blokkades in je energiesysteem te elimineren.

  De boeken van Wattles werden verkocht als warme broodjes. Mensen vroegen zich af hoe dat mogelijk was. Hoe kwam het dat hij zo snel zoveel exemplaren verkocht? Het antwoord is heel eenvoudig. Hij hoefde dat niet te doen. Het boek verkocht zichzelf.

  En de reden daarvoor is simpel. De boodschap in dit boek is zo krachtig, dat je het kunt voelen. Telkens weer pakten gewone mensen net als jij het boek op en hielden het tegen hun hart.

  Ze voelen de liefde en de kracht.

  Mensen gaan in boekwinkels op zoek naar andere boeken en liepen naar buiten met deze. Ze zeggen dingen als 'dit boek wilde met mij mee naar huis'. Of 'ik wist dat dit was wat ik nodig had zodra ik het aanraakte'. Of 'het was het enige boek op de plank'.

  Het boek verkoopt zichzelf omdat het de boodschap is die we willen horen, nu op dit moment.

  Dit eenvoudige systeem werkt zelfs zonder hele grote inspanningen van jouw kant. Natuurlijk moet je wel wat doen. Maar je bent wie je bent. Dat kun je niet veranderen. En dat hoef je ook niet te veranderen. Wat je kunt doen is de sleutels leren die de verborgen deuren naar succes wijd open zetten. Voeg je bij de kring van rijke gelukkige mensen.

  En dit systeem werkt al heel lang. Miljoenen mensen hebben dit pad naar succes bewandeld. Mensen als Walt Disney, koningin Elisabeth, George Washington Carver, Mark Twain, Keizer Karel de Grote, Gandhi, Bill Gates, Magic Johnson, William Carnegie, W. Clement Stone en George Lucas. Vele miljonairs wereldwijd hebben op dit pad naar succes gereisd.

  Hoeveel mensen weten dat koningin Elisabeth een keer een miljoenenjackpot heeft gewonnen? Men probeert er zo min mogelijk ruchtbaarheid aan te geven. Maar het is het zoveelste bewijs van de ijzeren wet van aantrekking.

  Door dit systeem begin je met onvoorstelbare kracht en energie te werk te gaan. Je bent elke hindernis de baas.

  Het maakt niet uit met welke talenten ze werden geboren. Mannen en vrouwen hebben de waarheden van dit systeem gebruikt om zichzelf boven hun beperkingen te verheffen. Ze hebben de verborgen deuren naar rijkdom, macht en geluk geopend omdat ze de sleutels hadden.

  We weten allemaal dat talent geen garantie is voor succes. Ook intelligentie of opleiding betekenen weinig. De wereld is vol mislukte levens van slimme, getalenteerd en hoog opgeleide mensen.

  Lange werkdagen en hard werken zijn ook geen garantie voor succes. Een miljonair kan hard werken, maar dat doet hij voor zijn plezier. Hij is niet rijk geworden door zelf hard te werken. Hij is rijk geworden door zijn geestelijke vermogens te gebruiken en door samen te werken.

  Wat is dan het geheim? Wat zijn de sleutels die de deur naar succes openen? Waarom worden sommigen wel rijk en gelukkig en anderen niet? Wat kun je doen om de kwaliteit van je leven te veranderen? Hoe kun je alles wat je wilt in je leven krijgen? En datgene wat je niet wilt elimineren?

  Dit is jouw kans om een totaal nieuwe manier te leren om succes te hebben.
  Ik had wat oude boeken in Amerika gekocht en daar was dit boekje bij. Het was rechtenvrij en in 2001 vertaalde ik het in het Nederlands. Want niemand hier had ervan gehoord. Jaren later baseerde Rhonda Byrne haar film "The Secret" erop. Inmiddels had ik de Trans4mator ontwikkeld en vulde het boek "Rijkdom door scheppend denken" aan met informatie hierover. Want velen zochten een snelle eenvoudige manier om hun blokkades tegen verandering op te lossen.

  Het enorme succes van The Secret en Rhonda Byrne vormen het bewijs voor de perfecte werking van de wet van aantrekking. Je vindt de bewezen geheimen in dit boek.

  Diep in jou is er een onstuitbare kracht. Deze kracht is zo buitengewoon dat zelfs een kleine glimp van het oneindige potentieel ervan je versteld kan laten staan. Om het doel van ons eigen wezen te verwezenlijken moeten we scheppen, leren en veranderen. Je wordt dan onstuitbaar in je relaties, in je zaken en in je zelfontplooiing op alle levensgebieden. Dat is je ware levenstaak.

  Lees hier wat stukjes uit dit boek.
  Deze tijdloze klassieker van Wattles kan het menselijk denken volledig vernieuwen. Het volgende citaat uit zijn boek dient om dit te illustreren.

  'Medicijnen als wetenschap van ziekte heeft ziekte laten toenemen. Religie als wetenschap van zonde heeft zonde bevorderd en economie als studie van armoede zal de wereld vullen met ellende en gebrek. Spreek niet over armoede, onderzoek het niet en houdt u er niet mee bezig. Het maakt niet uit wat de oorzaken ervan zijn, u hebt niets met ze te maken. Waar u mee te maken hebt, is het geneesmiddel.

  Breng geen tijd door in liefdadigheidswerk of liefdadigheidsbewegingen. Alle liefdadigheid is geneigd de ellende die het wil uitwissen, te bestendigen. Ik bedoel niet dat u hardvochtig of onvriendelijk moet zijn en weigeren de roep van de behoeftigen te horen. U moet niet proberen armoede op welke van de conventionele manieren dan ook uit te wissen. Laat armoede achter u en laat alles achter u dat er betrekking op heeft en doe het goede. Wordt rijk, dat is de beste manier om de armen te helpen.

  U kunt het mentale beeld dat u rijk moet maken niet vasthouden als u uw geest vult met beelden van armoede. Lees geen boeken of kranten die beschrijven hoe ellendig de woonomstandigheden van mensen zijn of de verschrikkingen van kinderarbeid enzovoort. Lees niets dat uw geest vult met droevige beelden van gebrek en lijden. U kunt de armen niet in het minst helpen door deze dingen te weten en de grote verspreiding van kennis van ze leidt er helemaal niet toe dat armoede verdwijnt.

  Wat armoede laat verdwijnen is niet het verkrijgen van beelden van armoede in uw geest, maar het verkrijgen van beelden van rijkdom in de geest van de armen. U laat de armen niet alleen in hun ellende wanneer u weigert uw geest te vullen met beelden van die ellende. Armoede kan uitgewist worden, niet door het aantal welvarende mensen dat over armoede nadenkt, toe te laten nemen, maar door het aantal arme mensen die met geloof ernaar streven rijk te worden, te vergroten.

  De armen hebben geen liefdadigheid nodig, ze hebben inspiratie nodig. Liefdadigheid zendt hen slechts een brood om ze in leven te houden temidden van hun ellende of geeft ze vermaak om het voor een paar uur te vergeten. Inspiratie zal ze er echter toe bewegen uit hun ellende te verrijzen. Als u de armen wilt helpen, laat ze zien dat ze rijk kunnen worden, door het zelf te worden.

  De enige manier waarop armoede ooit uit deze wereld verbannen zal worden is als een groot en steeds groeiend aantal mensen de instructies van dit boek toepassen. Mensen moeten leren om rijk te worden door te scheppen, niet door te wedijveren. Elk mens die rijk wordt door wedijver, gooit de ladder waarlangs hij omhoog klimt, naar beneden en houdt anderen eronder. Maar iedereen die rijk wordt door te scheppen opent een weg voor duizenden om hem te volgen en inspireert hen om dat te doen. U toont geen hardvochtigheid of ongevoeligheid wanneer u weigert mee te leven met armoede, armoede te zien, over armoede te lezen of erover na te denken of te praten, of te luisteren naar degenen die erover spreken. Gebruik uw wilskracht om uw geest van het onderwerp van armoede af te houden en houdt het gericht met geloof en doelgerichtheid op de visie van wat u wenst.'

  Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van de regels van Wallace Wattles:


  Hoofdstuk 17

  Samenvatting van de wetmatigheden van het verwerven van rijkdom

  Er is een gedachtenstof waarvan alle dingen zijn gemaakt en dat in zijn originele toestand de hele ruimte van het universum doordrenkt, doordringt en vult. Een gedachte brengt in deze stof het ding voort dat door die gedachte werd voorgesteld. De mens kan dingen in gedachten vormen en het ding waarover hij denkt scheppen, door zijn gedachte op vormloze Stof in te prenten.

  Teneinde dit te doen, moet de mens van de wedijverende naar de scheppende geest overgaan, anders kan hij niet in harmonie zijn met de vormloze Intelligentie, die in wezen altijd scheppend en nooit wedijverend is.

  De mens kan volledig in overeenstemming komen met de vormloze Substantie door levendige en oprechte dankbaarheid voor de zegeningen die het over hem uitgiet. Dankbaarheid verenigt de geest van de mens met de intelligentie van Substantie, zodat de gedachten van de mens ontvangen worden door het Vormloze. De mens kan alleen op het positief scheppende niveau blijven door zich met de vormloze Intelligentie te verenigen door een diep en voortdurend gevoel van dankbaarheid.

  De mens moet een duidelijk en helder afgebakend mentaal beeld vormen van de dingen die hij wenst te hebben, te doen of te worden. En hij moet dit mentale beeld in gedachten vasthouden en ondertussen diepe dankbaarheid voelen voor de Almachtige die al zijn wensen vervult. De mens die rijk wenst te worden, moet zijn vrije tijd doorbrengen met nadenken over zijn visie en oprechte dank dat het hem wordt gegeven. Er kan niet genoeg nadruk worden gelegd hoe belangrijk het is om over het mentale beeld na te denken, gepaard aan een rotsvast vertrouwen en gewijde dankbaarheid. Op deze wijze worden de scheppende machten voor het positieve in werking gesteld. De scheppende energie werkt via bestaande kanalen van natuurlijke groei en via de industriële en sociale orde. Alles wat zijn mentale beeld bevat zal zeker tot de mens gebracht worden die bovenstaande instructies opvolgt en wiens vertrouwen niet wankelt. Wat hij wil zal via de wegen van gevestigde handel tot hem komen.

  Om het zijne te ontvangen moet de mens actief zijn en deze activiteit moet eruit bestaan meer te doen dan louter zijn huidige positie te vervullen. Hij moet het doel om rijk te worden in het oog houden door de verwerkelijking van zijn mentale beeld. En hij moet elke dag alles doen wat voor hem mogelijk is om die dag te doen en er daarbij voor zorgen om elke handeling op succesvolle wijze te doen. Hij moet proberen iedereen meer gebruikswaarde te geven dan hij in contante waarde ontvangt, zodat elke transactie meer leven brengt en hij moet dit doen terwijl hij de gedachte van vooruitgang vasthoudt dat de indruk van groei aan iedereen met wie hij in contact komt, gecommuniceerd wordt.

  De mannen en vrouwen die de voorgaande instructies toepassen zullen zeker rijk worden en de rijkdommen die ze ontvangen zullen in exacte verhouding staan tot de scherpte van hun visie, hun vastberaden doelbewustheid, de vastheid van hun geloof en de diepte van hun dankbaarheid.  Rijkdom door scheppend denken en "De Transformator voor Meesterschap en Gelukkig Leven" kan het begin zijn van een totaal nieuwe manier van leven.

  Gerold - "Ik heb jarenlang in grote economische onzekerheid geleefd, maar nu ben ik erachter dat het de voorbode was voor broodnodige veranderingen. Ik klampte me vast aan baantjes die niet werkten voor mij. Ik was zo dringend op zoek naar zekerheid en besefte niet wat echte zekerheid is. Nu zie ik het grote geheel en ik ben daar heel blij om. Ik ben blij met dit boek en met je cursus. Dank je wel voor alles."

  Petra uit Brabant - "We woonden in een huurhuis, reden in een oude kar en moesten van het minimum rondkomen toen we dit boek in handen kregen. Binnen een half jaar verdienden we genoeg om ons eigen huis te kopen en een splinternieuwe auto. Dank je, dank je, dank je."

  Richard in België- "met behulp van de Transformator heb ik mijn eigen landgoed kunnen kopen. Ik ben dol op dit systeem, het werkt geweldig."

  Pascal - "Ik heb dit systeem gebruikt om uit de bijstand te raken en een nieuwe opleiding te doen. Nu heb ik een inkomen dat ik me mijn hele leven niet had kunnen voorstellen en waarvan ik heb leren dromen. Ik heb nu zelfs mijn droomhuis, precies wat ik verlangde. En mijn relatie is heel innig en elke dag weer een bron van geluk."

  Cisca - Ik ben jarenlang op weg geweest om mezelf te ontdekken en soms zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik wist meteen dat het voor mij was toen ik dit boek zag, het voelde zo goed. Ik heb eindelijk de antwoorden waarnaar ik zo lang had gezocht.

  Rob – Door dit boek ben ik op een andere manier zaken gaan doen. Ik heb toen opdrachten gekregen die al mijn verwachtingen overtroffen. Mijn bedrijf is nu een grote trekpleister. Ik ben ook niet meer zo bang om fouten te maken. Ik heb de juiste medewerkers die mij perfect aanvullen. En het mooiste is dat ik nu schuldenvrij ben."

  Helene - "Er zijn voortdurend onverwachte meevallers. Zo kreeg ik de ingeving om een fonds aan te schrijven en ontving toen een groot bedrag. Ik weet nu dat het geen toeval is. Ik heb mijn bestelling op de juiste wijze geplaatst en het Universum heeft geantwoord."

  rijkdom door scheppend denken van Wallace Wattles en Margareth Lee
  Te koop "Rijkdom door scheppend denken" als:
  tastbaar boek voor 16.90 euro of
  MP3 audio CD met het gesproken boek voor 11,95 euro of
  ebook voor 9.95 euro of
  online luisterboek voor 8 euro.
  (Kopers buiten Nederland betalen 2 euro extra voor de portokosten van de tastbare producten.)

  Speciale aanbiedingen omdat velen de combinatie van lezen en luisteren een geweldige hulp vonden om deze begrippen in zich op te nemen:

  Nu kun je het MP3 audio boek op CD samen met het boek "Rijkdom door scheppend denken" kopen voor 24.90 euro in plaats van 28.85 euro. Een feestelijke korting!
  Of koop nu het ebook samen met het online luisterboek voor 14.95 euro.

  Tevens ontvangt elke online koper van het ebook als bonus een link naar een MP3 audio meditatie van de CD "Korte meditaties".

  De kopers van tastbare producten geef ik een audio CD met deze korte meditaties. Deze CD wordt verkocht voor 5 euro en de waarde ervan is voor vele mensen onovertroffen.
  Een vrouw vertelde dat ze lange tijd had geworsteld met een pijnlijke knie, die het lopen bemoeilijkte. Toen ze een paar weken naar de CD had geluisterd, was de pijn ineens weg. Ik vroeg haar wanneer de pijn was verdwenen. Ze kon zich dat niet eens meer herinneren. Op een dag besefte ze ineens dat ze het al een tijdje niet had gevoeld.
  Je kunt deze audio alleen ontvangen als je het boek hier online bestelt. De CD is niet verkrijgbaar in winkels.


  Ontdek het geheim hoe je onstuitbaar wordt met dit boek en het luisterboek van Wallace Wattles en Margareth Lee.
  Beluister hier een stukje:
  Koop nu het boek heel gemakkelijk per email . Je ontvangt dan instructies om te betalen. Zodra de betaling is bevestigd ontvang je de links of je pakket wordt gepost.
  Koop dit boek als ebook voor 9.95 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.


  Koop dit boek als MP3 luisterboek voor 8 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Samen met het ebook kost het MP3 luisterboek 14.95 euro. Je kunt het hier via Paypal kopen:
  Koop het tastbare boek voor 18,65 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek dan voor 24 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.

  Koop dit tastbare boek met de MP3 CD met luisterboek voor 26,65 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Koop met een klik op de knop de MP3 CD met luisterboek voor 13,70 euro via Paypal.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop de MP3 CD met luisterboek voor 19,05 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.
  Woon je buiten Nederland, maar wel in Europa? Koop dit tastbare boek met MP3 CD met luisterboek voor 32 euro snel en veilig via Paypal door de witte knop aan te klikken.  English absolute1.net (Engelse absolute1.net) with free ebooks         artikelen            boek beschrijvingen en recensies            ebook-winkel            tastbare boeken kopen

             email en wordt lid van de ebookclub           De Energetische Transformator & EVT           Vind je passie met de Transformator!           subliminale software

  dieet, voeding en gezondheid            gratis handleiding stoppen met roken            inspirerende Engelse songteksten            metafysische Engelse gedichten

            vegetarische recepten            spiritueel tuinieren            afbeeldingen            voor kinderen sprookjes, verhalen, elfjes en kleurplaten